jeudi 28 septembre 2017

Polven kipuilu kyykistyessä ja portaissa

Morjens.

Vasen polvi on alkanut vaivaamaan about viimeisen kuukauden aikana. Kipua tuntuu patellan ylä- ja alapuolella, sekä vieressä, mutta aina kuitenkin mediaalipuolella. Eilen kävin hierotuttamassa etureisiä ja pari senttiä polven yläpuolella(hieman oikella puolella) tuntui silloin jotain. Hierontaa suorittanut fysioterapeutti ei alkanut tutkimaan polvea sen kummemmin, vaan ehdotti lääkärilläkäyntiä aluksi. Kysyin samalla häneltä voisiko polven kipuilu johtua lihasten kireydestä, mutta hän ei oikein uskonut siihen.

Kipua ilmenee siis kyykistyessä ja portaita kulkiessa. Kivun laatu vaihtelee. Polvi naksahtelee paljon, mutta on se mielestäni naksunut aiemminkin.. Kävellessäkin tuntuu jotain outoa juuri samassa kohtaa kuin mikä ilmeni hierottaessa.

Olen tauolla saliharjoittelusta muista syistä johtuen, joten vamma on syntynyt ilmeisesti töissä. Mitään tapaturmaa minulle ei ole sattunut, enkä keksi mistä polvi olisi ottanut itseensä. Ensimmäisenä tulee mieleen joku lievä yliojennus tai jonkinlainen kiertoliike, joka on voinut tapahtua(?).

Selailin noita polvithreadeja läpi, mutten saanut oikein mitään irti. En odota että kukaan tekisi mitään tarkempaa diagnoosia sepostuksien perusteella, mutta jos jollain olisi edes jonkinlaista epäilystä vammastani niin kuulisin mielelläni. Tiedän että pitää mennä lääkäriin ja aionkin mennä heti parin viikon päästä, jolloin koeaikani loppuu. Kipuilu on jatkunut jo about kuukauden vaihtelevasti ja olisi erittäin mukava saada se loppumaan..

Let's block ads! (Why?)



Polven kipuilu kyykistyessä ja portaissa

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire