lundi 23 octobre 2017

Leuanveto

tom..: tahti ihan ok, mutta muutetaas hieman hommia. kun sun enkka on se 14 eikä 10, voit lisätä toistojakin vähä nopeemmin (2-3 viikon välein). anna kuitenki kropan tottua siihen suureen volyymiin äläkä kiirehdi. sellanen yleistukkonen fiilis pitäs ilmestyä 2-3 viikossa... kuuluu asiaan. sit alkaa taas helpottaa. sen verran menee tottuessa tohon ylettömään määrään.

esim. viikkoprogressio:
1-2. 5 toistoa
3-4. 6 "
5-6. 7 "
7-8. 8 "

tee lisäpainoilla joka toinen viikko yhtenä päivänä muutama melko tiukka 1-4 toiston sarja. toistomaksimia voit testata kerran kuussa parin päivän paussin jälkeen.

mutta: jokaisen volyymiohjelman sarjan pitää olla helppo eli älä siis sokeesti lue ohjelmaa, vaan kuuntele itsees. siis sarjat oikeesti helppoja, eikä vaan 1-2 toistoo varastoon. tarkotus on opetella vetään leukoja PALJON! muista se ihimishissi! :D. nää on hermostohommia. periaatteessa voit tehdä saman vaikka punnerruksissa jne...

ton 8 vkon määräjakson jälkeen alotat 4 vkon tehopainotteisen jakson, jossa teet vaan 2-3 leuanvetotreeniä viikossa ja kaikki lisäpainoilla melko tiukkoina sarjoina. sarjat 3-6 ja toistot 3-6 sopivasti vaihdellen. pidä joka kolmas treeni kevyenä, niin sit taas painot lentää. testaa maksimi ennen jaksoa ja jakson lopuksi. pidä ennen testejä saman verran lepopäiviä (1-2).

ärsykevaihteluna toimivan tehojakson jälkeen alotat taas ton volyymipaasaamisen, mutta teet omalla painolla alottaen kaseilla ja lisäiilen sen mukaan, kun tuntuu kivalta. voit tehdä osan treeneistä 5-10kg:n lisäpainolla. raskaammat lisäpainovedot ja testit säilyy. pysyy hyvin motivaatio.

eli hieman muutoksia, mutta tällai...
:)

Tepes: piikkauksesi vaikuttaa hieman enemmän ykkösmaksimia hakevalta, mutta kyllä tolla toistotkin nousee.

Let's block ads! (Why?)



Leuanveto

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire