samedi 23 décembre 2017

Furious Pete - Uskomaton ahmatti

Törmäsin tässä hiljattain tämän nimiseen mieheen netissä hänen kilpaillessaan eräässä syömiskisassa...jonka muuten voitti varsin suvereenisti. Kyllä vain, kyseessä on siis kovanluokan ammattilaissyömäri.
No, tänään sain sitten idean tutkiskella ajankulukseni miehen työskentelyä hieman tarkemmin ja suoritukset teki välittömästi vaikutuksen.

En ole koskaan nähnyt kenenkään mättävän ruokaa samalla nopeudella kuin tämä kaveri, siis aivan käsittämätöntä.
Yksi asia mikä myös hämmästytti ja herätti kunnioitusta, oli miehen aikaisempi tausta, mitä ei olisi heti osannut kyllä ajatella. Pete on nimittäin nuorempana sairastanut anoreksiaa, mutta onnistunut hienosti parantumaan siitä helvetistä, ehkäpä jopa vähän liiankin hyvin :D
Tässä videossa Pete kertoo asiasta tarkemmin:

Sitten vähän syömishistoriasta:
Mies on voittanut tähän mennessä 45 ammattilaiskilpailua ja tehnyt lukuisia syömisennätyksiä, joista mainittakoon mm. 72 oz:n (~2kg) pihvin + lisukkeet syönti 7 minuutissa 16 sekunnissa ja 15 lbs (~ 6.8 kg) hampurilaisen syöminen 30 minuutissa. Muihin vähän "vaatimattomampiin" ennätyksiin lukeutuu mm. 18 banaanin mättäminen 2 minuutissa ja 50 kovaksikeitetyn kananmunan syöminen 12 minuutissa.

Noniin lopetetaanpa tämä saarnaaminen tähän ja laitetaan liikkuvaa kuvaa muutamista suorituksista:

Pizza 2 minuutissa.

Pullollinen oliiviöljyä huiviin.Tämän lisäksi löytyy video, jossa mies kiskoo paketillisen voita kerralla.

Niin kutsuttu The Melt Challenge eli 3.5 lbs (~1.58 kg) juustoa, 1 lbs (0.45 kg) ranskalaisia ja 1 lbs kaalisalaattia. Kaloreita ainoastaan jonkun verran yli 10000.

[​IMG]

4 lbs (~1.81 kg) juustopurilainen 3 minuutissa 45 sekunnissa.

Peten kotisivuille...

Let's block ads! (Why?)



Furious Pete - Uskomaton ahmatti

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire