lundi 15 juillet 2019

Yleinen lemmikkikeskustelu

En huomannut että tämmöistä threadia olisi viälä Pakkiksella ollut joten, täältä pesee - härifrån tvättas :D

[JOHDANTO]
Elikä tänne kaikki lemmikkieläin-aiheinen juttu, riippumatta siitä mikä lemmikki sulla nyt sattuu olemaan. Tänne voi esim. kirjoittaa lemmikkien (omien tai tuttavien tai vaikka enon kissan serkun tassun hassun kissan) esittelyitä, kuvia, hoito,- tai muita ohjeita, suositteluita, kysymyksiä, uteluita, mahdollisia vinkkejä, tai mitä nyt vaan tulee mieleen tai mieltä askarruttaa.
Niin ja toki menneistäkin lemmikeistä saa kertoa.

Huom huom! Tätä threadia sitten EI pilata "kumpi on kivempi/parempi kissa vai koira"- tai muulla vastaavalla "mun äiti on parempi kun sun äiti"-väittelytypäryyksillä. Niitä on jo ihan tarpeeks Pakkiksella, joka niitä kaipaa ni search vaan laulamaan, mutta jätetään ne tästä threadista pois.

Threadin tarkoitus on olla imformoiva. Täällä ei siis tuomita toisten lemmikkejä tai ajatuksista lemmikeistä tai mikä tahansa niihin liittyvä. Joten postittakaa vaan rohkeasti. Pidetään tämä asiallisena!

Kiitos!
[/JOHDANTO]

OK, se mistä koko thread sai idean on se että musta tuli "äiti" eilen keskiviikkona 11.5.2005. Mun pieneen yksiöön tuli uus perheenjäsen, se on pieni hermeliini-vauva Eppu. Eppu on siis pupu (kanin pentu). Eppu on syntynyt 9.3.2005, joten on siis ihan pentu viä.

Epulla on sille tilava häkki huoneeni lattialla, purua pohjalla, oma "vessalaatikko", juomapullo (jossa vettä), ruokakuppi, suola- ja mineraalikivi, sekä kalkkikivi. Heinähäkissä on heinää, vähän myös häkin pohjalla. "Vessan" pohjalla on kaneille vartavasten tarkoitettua hiekkaa, mutta myös esim. paakkuutumaton kissanhiekka käy.

Hermeliini on pieni kanirotu, se on hyvin pieni, eikä edes aikuisena ole kovin iso, itseasiassa ~600-1400g. Eppu on luonnonharmaa väriltään (keltainen), aika vaalea siis, päällä kellertävää lyhyttä karvaa ja alla hieman harmaampaa. Eppu on lyhytkarvainen pystykorva, niinkuin kaikki hermeliinit. Eppu on siis uros.

Tulevaisuudessa Epulle luultavasti hankitaan tyttökani kaveriksi. Sitä ennen luultavasti kastronoin sen, ettei tule heti isoa määrää pieniä avuttomia pupupentuja :).

Eppu kuten kanit yleensä ovat kasvissyöjiä, niille ei saa siis syöttää mitään eläinkunnan tuotteita. Kauppansa tekevät heinän lisäksi (perusravinto), erilaiset pelletit, kurkku, porkkana :D (tietysti), puun oksat, näkkileipä ainakin näin aluksi. Salaattia pupuille EI saa antaa yleisen luulon vastaisesti, siitä menee pupuparan masu ihan sekaisin ja sitten se on ripulilla ja voi pahoin.

En tähän nyt liitä :kuvia:, halukkaat voivat käydä katsomassa muutaman kuvan mimmien puolen "mikä tänää ilostuttaa-"threadista. Kommentit tähän threadiin luonnollisesti.
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showpost.php?p=656065&postcount=74

Siinä nyt lyhyt esittely meikäläisen vauvasta. Olen ihan onneni kukkuloilla. Eppu on päivieni ilo :haart:

-feikkiedit-
tänään Eppu uskalsi jo ilman pitelemistä sylissä, nuoli mun kättä ja narskutteli hampaita. Käden nuoleminen osoittaa luottamusta ja hampaiden narskuttelu puolestaan hyvää oloa. Kyllä se alkaa tottua uuteen ympäristöön pikkuhiljaa.

P.S. Oon ihan :hyper: tää on aivan ihanaa!

No niin! Nyt on areena on teidän, rakkaat eläimien ystävät. Tiedän että monillakin on lemmikkejä, jakakaa se meidän kanssa!
osallistua saa ja pitääkin -- let's make thing roll :kippis1: tjsp. Toivon että tää thread sais paljon kirjottajia ja osallistujia, koska uskon että aihe sinänsä on hyvin antava ja yleinen.

Let's block ads! (Why?)



Yleinen lemmikkikeskustelu

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire