jeudi 15 août 2019

Pätevät painonnostokengät

Ite tilasin voimaharjoittelu.fi -kaupasta vajaa viikko sitten Adidaksen Power Perfect kakkoset ensimmäisiksi kyykkykengikseni. Hinta ei tosiaan ole paha, vähän vajaa 115 oravannahkaa ja tuli nopeasti. Kyllästyin vähän niinq vanhoihin sisäpelikenkiin, millä muuten aikoinaan kyykkäsin 200 ja olihan se aika urheilua. Mulla on aina ollut nilkassa helvetin huono liikkuvuus niin ajattelin että nyt uuden alun myötä tartten kunnon kengät niin opin ehkä vihdoin kyykkäämäänkin. Noilla sisäpelikengillä en ikinä sitä oppinut kunnolla kun välitykset ei riitä.

Mutta niistä kengistä. Tänään hain ne postista ja kokeilin heti jalkaan. Täytyy sanoa että on hemmetin jämäkät ja pohja pitää tossa meidän laminaatilla kuin tauti. Lesti on toooosi kapea, mikä ei tällaisessa kengässä ole välttämättä huono juttu vaikka näin aluksi ainakin meinaa jopa puristaa. Saapahan kunnon tuen siitä ainakin. Mutta onpahan muuten outo kävellä tollasilla kengillä. Kantapää 20 mm korkeammalla kuin päkiä ja pohja täysin jäykkä niin on aika mielenkiintoinen kävelyasento. :) Onneksi niillä ei paljon tartte kävellä. Kaikkeen kai tottuu mutta en silti tajua miten joku voi käyttää noita täysaikaisina treenikenkinä. Mulle ne tulee kyykkyyn ja kaiken muun teen vanhoilla uskollisilla linttaan astutuilla hien polttamilla tossuilla.

Täyty muuten kuivaharjoitella peilin edessä noiden kanssa äsken. Harjanvarsi selkään ja kyykkyyn ja nyt jo on pakko sanoa, että kyykkyasento tuntuu paljon luonnollisemmalta. Huomenna on sit totuuden hetki kun saa vähän edes painoa selkään. Saas nähdä sit miltä tuntuu.

Let's block ads! (Why?)



Pätevät painonnostokengät

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire