mardi 17 mai 2022

Miten päästä alkuun kaikessa?

Hei Alisia!

Ensinnäkin mua kiinnostas, että, etkö oo tyytyväinen omaan kroppaasi? Ensinnäkin, jos kyse on siitä, niin silloin tietysti kannattaa asialle tehdä jotain mut jos sä et oo vaan peilikuvaas. Naisilla on 'paha' tapa olla liiankin kriittisiä itteensä kohtaan. Jo se, että viereisessä peilissä näkyy se sinun 'unelmavartalosi' kertoo tietyllä tavalla itsetuntoon kohdistuvasta ongelmasta. Ei sinussa mitään vikaa ole sellaisenaankaan mutta olet ottanut tietyn vartalomallin, johon haluat pyrkiä.
No, tältä foorumilta löydät taatusti ohjeita ruokavalioon ja liikunnan tyyppiin, saavuttaaksesi sen, jota haluat.

Koko homman ideahan on se, että pelkkällä dieetillä et pitkälle pötki. Liiallinen airobinen liikun takaan ei ole ratkaisu. Neuvoista täällä on runsaudenpulaa, eli sinun täytyy kaikkia foorumilla annettavia ohjeita käydä läpi todella tiukalla haavilla.
Paras keino, päämääräsi tavoittamiseksi on ehdottomasti se, että syödä täytyy, treenata kuntosalilla ja ottaa kuntosi mukaan aerobista liikuntaa, hyötyliikunnan lisäksi 2xviikossa. Ei enempää. Homman nimi on ruokavalio ja kuntosaliharjoittelu. Näillä tuloksia alkaa tulla. Ruokavalio on ehkä se hankalin mutta kovaa treenatessa täytyy syödäkin. Siihenkin löytyy foorumilta paljon ohjeita. Jos haluat karistaa kiloja, ja kiinteyttää itseäsi, tie on ruokavalio ja kuntosali. Ei vaahto suussa juokseminen...Ja mikä tärkeintä, anna korvien välille armoo. Näytät hyvältä jo noin...Tsemppiä!!!💪

Adblock test (Why?)



Miten päästä alkuun kaikessa?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire