dimanche 27 août 2017

missä vika?

Missähän mahtaa olla vika kun tuloksia tulee ää-rim-mäi-sen hitaasti? itse epäilen ruokaa, mutta en ole varma.
Eli käyn salilla 2-3x viikossa ja juoksen 4x viikossa 5-15km lenkkejä (osat vaihtuu kun säät viilenee, eli pian).

N. 9kk sitten nostin penkistä pelkän tangon, nyt tangossa on painoa 10-12,5kg enimmillään.
Liikkeina on penkki, kulmasoutu, ylätalja, vinopenkki, sivuviparit, ransk. punerrukset, hauis jne. 6-7 liikettä per treeni ja yleensä 3-4 sarjaa toistomääriä vaihdellen. Myös supersarjoja käytän välillä. Liikkeet teen puhtaasti, en tee failureen asti. Ehkä pitäis.

Haluaisin tuloksia, ja niitä enimmäkseen yläkroppaan, koska alakroppa juoksee ja kaiken lisäksi alakroppaan en halua yhtään enempää leveyttä.. Tuloksilla tarkoitan lihaksia, leveyttä selkään ja olkapäihin.

Onko vika ruokapuolella vai haittaako juoksu liikaa lihaksien kasvatusta? Pitääkö mun syödä siten että saan plussakaloreita jotta saan lihaksia VAI syödä oman kulutukseni mukaan jotta pystyn vielä juosta eikä rasva kerry esim jalkoihin ja että jaksaa juosta?
Kalorimääristä en tiedä, mutta silloin kun vielä Sulamoa käytin, sain muistaakseni syömisistä noin 1800kcal. Sulamon lopetin kun ej muistanut merkkailla syömisiä.

Syömisiä: (gluteeniton ja maidoton)

Aamupala klo 7.30: tee+kauramaito, 2 gluteenitonta leipää+voi+kinkku+kurkku+juusto 10%, täysjyväkaurahiutaleita pieni kulhollinen+herneproteiinia 2rkl+mustikkakeittoa+mustikoita

Lounas klo 11.15: kouluruoka lautasmallin mukaan.. esim. 2-3 perunaa, salaattia, kastiketta, vettä

Välipala klo 14: vaihtelee.. esim. Yosa sport 200g (10g proteiinia/100g) ja hedelmä TAI gluteeniton leipä+voi+juusto, kiisseli

Päivällinen klo 18: vaihtelee.. esim. broileria ja kasviksia pannulla TAI gluteeniton makaroni, jauhelihakastike TAI lihaa uunissa ja peruna TAI 2-3 paistettua kananmunaa ja kasviksia

Iltapala klo 21: Yosa sport+herneproteiinia 2rkl TAI kaurahiutale+hernproteiini+mustikat+mustikkakeitto, ehkä leipäkin jos hirvee nälkä.

Let's block ads! (Why?)



missä vika?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire