jeudi 24 août 2017

Skeittilautailu kuntoilumuotona keski-ikäiselle

Harrastin skeittilautailua koko nuoruusikäni, jolloin tuli rullailtua aina aamusta iltaan. Nyt mulla on syystä tai toisesta ollut n. 12 vuoden mittainen tauko kyseisestä lajista ja toisinaan on kutkuttanut ajatus laudan päälle nousemisesta. Kynnyskysymyksenä kyseisen lajin aloittamiselle on n. 30 vuoden ikä. Mietinkin kuitenkin, että kyseinen laji voisi olla sellainen kuntoilumuoto, mistä nauttisin. Ikä on suuresti ihmisestä itsestään kiinni mikäli ikävuosien tuomat fysiologiset vaikutukset eivät ole vielä kerenneet vaikuttamaan kehon toimintaan kriittisesti. Toki elämä on nykyisin kiireisempää kuin teinivuosina, mutta jos lajia harrastaisi vaikka pari tuntia kolmesti viikossa, niin se ei olisi mahdottomuus.

Minnekään skeittipaikoille en kehtaisi tässä iässä mennä, jollen olisi aivan huipputaitava. Harjoitteluun pitäs olla jokin iso asfalttialue, joka on piilossa ihmisiltä :D Toisaalta mitä se muille kuuluu mitä kukakin tekee, mutta en helvetissä kehtais mennä ihmisten ilmoille harjoittelemaan flippejä sun muita ^^ Aivan hiton hyvä kuntoilumuoto, jos paikat vaan kestää äkkinäisiä liikkeitä. Toki niihinkin tottuu.

Onko täällä muita +30-vuotiaita, joilla on sama unelma? Lähdetäänkö me vanhukset joskus muistelemaan menneitä aikoja skeittilautojen kera?

Ps. En puhu nyt long boardeista vaan "old-school"-skeittailusta:

Sitten ihan realistisesti ajateltuna, tässä esim. eräs herra aloittanut harjoittelun 40-vuotiaana:

Let's block ads! (Why?)



Skeittilautailu kuntoilumuotona keski-ikäiselle

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire