mardi 28 novembre 2017

CBB Juho Murtonen

Moi,

Vastaanottohan on ollut suorastaan lämmin! Kiitos tästä kaikille :worship:

Utin saappaita en kyllä tule täyttämään vielä moneen kymmeneen vuoteen, mutta tietotaidon kehittämisen halu on kyllä kova!

Tosiaan jonkun verran oli jo järkeä päässä, kun pari vuotta sitten kun valmentajaa etsin. Tikan kanssa meni ensimmäinen kisadietti, joten järkevällä pohjalla on homma ollut alusta asti.
Tämä kumminkin aiheutti sen, että tiedon halu kasvoi suureksi ja seuraavat pari vuotta meni täysin asioita opiskellessa ja kokeillessa. Tällä hetkellä toimin valmentajana ja pyrin pitämään toimintani täysin perusteltuna, näyttöön perustuvana sekä hyödyntämällä kokeneempien valmentajien huomioita.

2014 dietin jälkeen jatkoin 82 viikon reversedietillä, josta sitten 2016 kisadietille. Tosiaan lihaa saa tähän varteen pakata ihan reilusti (btw pituus on 186,5 :D), joten seuraava kisaamisajankohta tulee olemaan todennäköisesti 2018 syksy. Treeni ”urani” alkoi 2012 alussa, toki 8. luokalla tuli pari kertaa viikossa koulun jälkeen käytyä penkkaamassa;) Joten sanotaan, että 5. Treenivuotta on takana ja monta vielä edessä. Toki muuta urheilutaustaa löytyy sitten ihan "kohtalaisesti"...

Video on saanut tosi hyvää palautetta, joten ensi viikosta todennäköisesti näemme seuraavan teoksen ;)

- Juho

Let's block ads! (Why?)



CBB Juho Murtonen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire