samedi 20 octobre 2018

Kokemuksia myyntityöstä

Myyntiedustajan työ on huonoiten palkattu työ, jos ei tee hommiaan kunnolla, mutta parhaiten palkattu työ, jos panostaa tosissaan.

Itse en ole myyntityössä, vaan myyntipäälikkönä. Eli lähinnä koulutan niitä, jotka haluavat myyntihommilla tienata rahaa.

Monenlaista on tullut nähtyä, mutta ne, jotka alottaa homman heti alusta tekeen kunnolla, pärjäävät loistavasti.
Meillä on töissä yksikin kaveri, joka saattaa tienata yli 4000€ viikossa. Eli jos osaa hommansa, niin kyllä myyntityössä pärjää loistavasti.

Ehkä parhaista puolista myyntityössä on siinä, että itse saa valita, minkälaista tiliä tekee. Eli jos on kova tekeen hommia, niin tuloilla ei ole rajoja (kuten tavallisessa työssä saa aina vakio palkan). Joten tästä tulee myös se puoli, että jos joskus tarttee vähä enempi rahaa, vaikkapa auton ostoon, niin senku vain paiskii hommia 6kk tosissaan ja autorahat on hankittu. Ns. "normaalityössä" tällainen ei onnistu, vaan joutuu tekemään tiukan säästösuunnitelman, jota saa noudattaa useemman vuoden.

Palaan vielä tuohon kysymykseen: "Tienaako 40 tunnin viikoilla ihan kuten normaalit palkansaajat olettaen että tekee töitä keskitahtiin? "
Sanoisin, että sinulla menee yhtä kauan aikaa tulla keskivertotyöntekijäksi, kuin huipputekijäksi. Jos siis saat valita, niin miksi tyytyisit olemaan keskitason kaveri? Ota härkää sarvista ja tee homma tosissaan, niin palkkakin on sen mukainen. Myyntityössä tarvitaan asennetta ja innostusta jos ne puuttuu, niin "keskitahtiin" tekemällä ei saa aikaiseksi oikein mitään.
Tai tämä on ainakin minun kokemus.

Rohkeasti vain alalle! :thumbs:

Let's block ads! (Why?)



Kokemuksia myyntityöstä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire