jeudi 18 octobre 2018

Pakkislaisten ruokahaasteet

Jonkin verran tullut seurattua kilpasyömistä, ja hienoa että Suomessakin on nyt ainakin yksi hommaan panostava henkilö. Kotimainen skenehän on ainakin youtuben osalta ollut aiemmin varsin olematonta. Maailman kärkihän on kovatasoinen, mutta ilmeisesti suht kapea. Chestnut ja Stonie käsittääkseni jättävät ainakin hodarin syönnissä muut kauas taakse. Oletko hodarien syöntiä testannut? Sehän on ykkösjuttu jenkeissä. Ja tiedätkö mitä vaatisi osallistuminen Nathan`s hot dog eating contestiin? Onkohan sinne jenkeissä jotain karsintaturnauksia vai miten homma toimii?

Videioiden osalta vinkkejä sen verran, että tuollaiset päivän kestävät kalorihaasteet on oikein tehtyinä aina mielenkiintoisia. Renne Korppilan 10000kcal ja 15000kcal haasteet oli hyviä.


View: https://www.youtube.com/watch?v=WJarqflXdio

Tärkeänä pointtina se, että Renne oli suunnitellut syömänsä ruoat mielenkiintoisesti. Ei ollut pelkkää sikailua tyyliin burgerit, donitsit ja nutella, vaan mukana oli myös tavallisempaa ruokaa kuten riisipuuro. Toki ruoan pitää aika rasvaista olla että saa kalorit täyteen, mutta sopiva sekoitus roskaruokaa ja tavallisempaa mättöä oli hyvä rakenne. Eli jos vaikka 20000kcal haasteen lyöt tulille? Näkemäni perusteella uppoaa helpohkosti. Ehkä jopa 25000kcal jossain vaiheessa? Siilitien sukupizzan syöntivideo olisi myös hyvä. Netissä taitaa olla vain yksi onnistunut versio, joka menee juuri ja juuri vaadittuun 45 minuuttiin. Jos sushi maistuu, niin jossain sushi buffetissa varmaan saisi tehtyä hyvän videon. Arto Vainio kävi Penkkipunnerrus.fi videolla Kampin Konnichiwassa syömässä 80 lohinigiriä:

View: https://www.youtube.com/watch?v=TnTyScbgNVU

Jos vaikka 100 kiskaiset?

Sitten toki myös tuo 10 Big Maccia mahdollisimman nopeasti olisi kiinnostava haaste. Entä kuinka monta Big Maccia uppoaisi maksimissaan? Matt Stonien maailmanennätys on 25 kappaletta. Sitä ennen ennätys oli jonkun britin hallussa 17. Voisi kuvitella että ainakin tuon määrän voisit rikkoa? Matt Stonien videoista sen verran, että ne ovat aina kekseliäästi tehtyjä. Vetelee milloin mitäkin jäätäviä settejä.

Suomessa on tosiaan aika vähän noita ravintolahaasteita, mutta tässä yksi:http://www.rafaels.fi/?rafaels=menu
Eli tuolta menusta Rafael`s special.
Haaste ei vaikuta kovin vaativalta, ja 70 euroa maksavan annoksen saa ilmaiseksi kun syö alle tunnissa. Monestihan noista saa vain jonkun nimen listaan ja t-paidan. Itsekin aion tuota jossain vaiheessa käydä kokeilemassa.

Tsemppiä treeneihin. Suomessahan media ja kansa kiinnostuu menestyksestä maailmalla, oli laji mikä tahansa. Joten jos joskus jonkun mestaruuden jenkeissä viet, niin varmuudella pääset hyvin otsikoihin.

Let's block ads! (Why?)



Pakkislaisten ruokahaasteet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire