lundi 21 octobre 2019

Hyvä sali JKL:stä

Miksi jkl tulee aina näitä thredejä "Missä hyvä sali?" Minäpä kerron miksi... niitä ei ole siellä.

Top Shape - käsipaino valikoima surkea, pienet tilat, levypainoina mitä eriskummallisia aparaatteja, on jopa DIY laitteita, kyykky paikan lattia epätasainen ja vino.

Graniitti - koneet ovat mitä ovat, mukavan rauhallinen paikka treenata ja happea riittää

Sats - ei kunnollista kyykky paikkaa, käsipainot loppuvat hieman kesken (muistaakseni 40kg)

Elixia - Niin kusipäinen ketju ettei tosi (mutta ei kokemuksia itse salista)

Fiilis - se on sitten lopetettu.... nyt olette kusessa (sairaalan sininen seinä oli kyllä todella hyvä veto :urjo:) käsipainot niin sekasin kuin vain voi olla....

Positive - todella huono penkki, ei prässiä, itse en saannut siellä sellaista tekemisen makua.

Aalto - uimahalli saliksi hyvä, liikaa ihmisiä, uimahallin haju

Palokan Kuntokeskus - huono ilmastointi, en käyttänyt pukuhuonetta kuin pakosta oli sen verran ummehtunut haju, perusvehkeet löytyvät ihan ok sali.

JKL Voimaklubi - ilmastointi huono, kunnon hc paikka, reidenojennus vehje perseestä samoin kuin koukistus, rahallisella satsauksella tästä paikasta saisi paremman. Mutta ei tätäkään voi sanoa hyväksi paikaksi.

Itse treenasin Jkl pääasiassa Palokan Kuntokeskuksessa ja Satsilla. Jyväskylän salit ovat sanalla sanoen perseestä, teen reissu töitä ja tässä on tullut suomen salit tutuiksi ja voin sanoa käsi sydämmellä että suurista kaupungeista Jyväskylässä on suomen paskimmat salit.

Edit: Yksi unohtu Valorinteen sali.... hc paikka... mutta ei sekään ole hyvä :D Onneksi en asu siellä enää! Tuli oikein flash back kuinka minua vitutti se sali kanta siellä!

Let's block ads! (Why?)



Hyvä sali JKL:stä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire