mercredi 27 novembre 2019

Voimamiesvideot

miten yllättävää;). juu ne on harrastanut systeemaattista kusetusta aina 70-luvulta asti tai sieltä asti kun näitä touhuja on videoitu :)
Miten yllättävää että mies ketä uskoo vanhan spurgun näköisen ryssän mavettavan 460 puolustaa tollasta ;)

Et voi kumminkaan väittää etteikö siellä body- ja voimailupuolella ole ihan älytön määrä kusetusta? ja kaikki nuo mitä Pfister näytti mainostavan oli sellaisia klassisia "ihan uusi ja erilainen, tämä on vahvimpien salaisuus"-juttuja. Siis kusetuksia jotka yleensä tehoavat vain lapsiin ja joihinkin vanhempiin pohjoisen voimailijoihin. Ei ne kusetukset ole salaliittoja vaan rahantekoa.

En siis väitä etteikö moisesta treenistäkin hyötyä olisi ja sitä Pfisterkin tekisi, mutta pohjatreeni varmaan aikalailla samanlainen kuin muillakin.

Pahoitteluni ylimääräisestä vittuilusta, noi heitot oli vaan liian helppoja olla kuittailematta :)

Mitäs älytöntä tuosa videossa oli?
Normi terapiajumppailulta näytti suurimmaksi osin. Eipähän hajoa paikat kovin helposti ku totuttaa nivelet ja niitä tukevat kudokset jokaiseen liikesuuntaan tapahtuvaan liikkeeseen.

Ei siltä kannalta mitän, minä olen itsekin juuri emnossa jumppamaan vähän samalla lailla salille ja kuntouttamaan. Videon tekstit vaan antaa sellaisen kuvan että tuon varjolla koitetaan esiin tuoda jotain uutta ja mullistavaa, vaikka noilla ihme liikkeillä ei ole melko varmasti juurikaan mitään tekemistä miehen menestyksen kanssa, ihan lisukkeita ja jumppaa ovat. Vähän kuin väittäisi Makrus Ruhlin lihojen olevan Pilateksen ansiota jos tämä kävisi kerran viikkoon puuskuttelemassa ohjaajan tahtiin.

Let's block ads! (Why?)



Voimamiesvideot

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire