mardi 21 janvier 2020

Anthony "Rumble" Johnson

Kaasutankki on tosiaan arvoitus vielä, mutta jos pystyt noin tekemään gusselle niin ei se ole mahdottomuus Jonesiakaan vastaan. Nopeeta kehitystä on rumblella ollut, tuli ihan Cain mieleen tuosta jyräämisestä. En olisi uskonut ennen matsia. Rumblella on vielä aika painavat potkutkin.
Itse en ole "fanittanut" ketään ottelijaa sitten Fedorin ja alkanut suunnattomasti vituttamaan tämä ylimielisyys UFC:ssa (varsinkin Jones-DC-gusse nokittelut), poislukien Conor jonka uskon olevan vain hieman hullu ja laukovan rehellisiä mielipiteitään toki hieman niitä värittäen mediaa varten. Sinäänsä nöyrä rumble olisi hyvä mestari.
Jos olisin fani niin kyllä hieman hirvittäisi Jonesia ajatellen. Pidin kuitenkin Jonesin ja gussen pystyä aika lähelle samantasoisina. DC näytti jo miten sinne reachin ulkopuolelle ei tarvitse pienenkään miehen jäädä mikäli nopeutta löytyy. Toki siitä täytyy hintakin maksaa, mutten näkisi tätä ongelmana rumblellakaan.
Pystyvalmennuksen täytyy olla rumblelle täydellisesti sopivaa ja varmasti ainakin hänelle maailman parasta. Senverran nopeeta kehitystä on tullut. Toki altavastaajana lähtee Jonesia vastaan, mutten hirvittävänä yllätyksenä voittoa pitäisi tämän esityksen jälkeen.
Tässähän alkaa jo hieman hypettymään JBJ vs rumbleen:D

Vaparin Tyson niinkuin joku hyvin mainitsi.

Let's block ads! (Why?)



Anthony "Rumble" Johnson

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire