mercredi 4 mars 2020

Akim Williams

On ainakin mun mielesta todella hyva

Jalat on kieltamatta ylakroppaan jaljessa, mutta kuvat on otettu alaviistoon ja saa nayttamaan jalat pienemmalta kuin ne on oikeasti

No, latsit lähtee aika korkealta ja rintalihojen kiinnitys ja poseeraus saa tuon torson näyttämään pidemmältä kuin se onkaan. Ei ole hyvä rakenne tuossa kohtaa ollenkaan. Tuo helvetin kapea vyötärö vaan korostaa puikelovaikutelmaa.

Jalat on tuon kuvan perusteella melko paskat verrattuna yläkroppaan. Ei ole sviippiä eikä sitä noihin koipiin näytä tulevan ja takareidet huutaa kokoa. Kädet on aika isot muttei kovin hyvät malliltaan. Tuossa Hulkin linkittämässä sivuposessä näyttää paljon paremmalta mielestäni kuin edestä. Edestä tulee mieleen Brandon Curry ja kun Curryyn vertaa niin lihojen mallissa ottaa turpaan aika pahasti.

Tietysti rakenne on hyvä jos vertaa johonkin insumahoihin mutta ei tuo ole lähelläkään tämän hetken tyylikkäimpiä ukkoja mun mielestä. Toki saumoja on mutta jos nyt rakennetta vertaa vaikka Rhodeniin, Dexteriin, McMillaniin, Freemaniin ja moneen muuhun joilla on oikeasti hyvät ja sopusuhtaiset linjat niin ei tuo näytä kovin erikoiselta. Ja joo, vertasin aika koviin ukkoihin, mutta aina sama hehkutus kun tulee joku ihan ok kaveri esiin. Saumoja ja potentiaalia on toki mutta onhan tuossa ihan vitunmoinen savotta edessä.

Let's block ads! (Why?)



Akim Williams

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire