mercredi 12 mai 2021

Jännitysniska, eli Tension Neck

Ajattelin pistää tälläisen ketjun pystyyn, onko kohtalontovereita kenelle olisi samanlaista vaivaa?
Jos, niin miten olette hoitaneet, ihan uskomattomia oireita muuten aiheuttaa kyseinen vaiva..

Vois listata hiukan omia tässä, ja tosiaan pitäisi ihan 95% todennäköisyydellä olla kyseessä jännitysniska..On nimittäin hypätty lääkärissä tämän takia, ihan neurologilla ja korva,nenä,silmä lääkärillä asti. Viimeksi otettiin verikokeita reilu 20, ja makasin sairaalassa sydänfilmissä. :hyvä:

Eli oireisiin:

-keinuttava huimaus, epävarma olo, etenkin liikkuessa, mutta kyllä ihan istuessakin välillä.
-korvat rutisee.
-näköhäiriöitä.(valon arkuus, ``lumisade``)
-puutumista kasvoissa.
- rutina ja ratina niskassa
- jalat "heikot" .
-"tyhmyys" ei muista sanoja, törppö olo. (siis normaalia enemmän tyhmä olo.)
-"paniikki" joka yltyy kun oireita tulee, nyt viimeisenä tämä paniikkikohtauksen oireita ja aurallinen migreeni silmässä.
-nukkuu huonosti.
-Ahdistus.

Jos jotain plussaa haetaan, niin pää ei ole ikinä kipeä,eikä niskatkaan ja pystyy treenailemaan suht hyvin.

Ja on muuten syöty mielialalääkkeitäkin tähän vaivaan, mut ne pillerit lensi seinään neljän päivän jälkeen, hyi vittu mitä myrkkyä, tuli ihan hirveet olot.
Ja hieronnassa käydään, terveystyyny käytössä ja itte koitetaan kanssa ottaa niska huomioon, mut rupee kyllä keinot olemaan vähissä, milläköhän saisi noita syvät lihakset rennoksi niskasta?

Tuli luettua myös magnesiumin puutoksesta ja oireet viittaa jonkin verran myös sinnepäin, en ole ikinä magnesiumia ennen syönyt, mutta nyt aloitin senkin.

Ja selvennykseksi olen 30 veee, ja treenaillutkin jo n.12 vuotta. Kyykyn olen vallan jättänyt pois, kyseisen vaivan takia, koska pahentaa oireita. Ja oireita ollut jo kyllä muutaman vuoden, ei ihan tuore tapaus, pystyy jotenkin elämään vaivan kanssa kun tietää mikä vaivaa, mutta uutena oireena tuli tosiaan tuo aurallinen migreeni ja sitä pelästyin että mitäs nyt tapahtuu, sen takia sairaalassa, ja ikinä ei migreeniä ole ollut ja ei muuten ollut juuri nimeksikään taaskaan pää kipeä tuon ``migreenin`` takia.

Adblock test (Why?)



Jännitysniska, eli Tension Neck

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire