vendredi 7 mai 2021

Kiinnostus voimanostosta: valitako WPC vai SVNL (IPF)?

Itse molempia liittoja seuranneena voin sanoa että, ihme kun SVNL ei ole kaatunut omaan mahdottomuuteensa. SM-kisat jossain Ylitornion korkeudella melkein aina. Hesassa olis potentiaalia, paljon seuroja, jotka yhdessä vois järjestää keskeisellä paikalla hyviä kisoja, mutta riitelevät ihme syistä keskenään ja välillä tuntuu että liitto heittää bensaa liekkeihin tai ei ainakaan yritä saada riitaa poikki ja sitä kautta mainetta hommaan.
Lisäksi kilpaileminen on tehty jotenkin vaikeaksi. Pitää kuulua liiton alaiseen seuraan, että pääsee ylipäätänsä kisaamaan.
Kilpailut järjestetään talkoovoimin ja ainakin ollut niin ettei edes yleisön pääsymaksua saa järjestävä seura? Sillä vois vaikka hommata esim. Sapuskat talkoojengille. Lisäksi edes talkooväkeen ei ole saanut kuulua esim. WPC kilpailija, ihan kuin levymiehiä olisi jonoksi asti.
Ylitornion kisoissa isoin ongelmahan on välimatkat sekä majoituksen vajaus. Harva jaksaa ajaa montaa tuntia aamuyöstä ja heti nostamaan. Pitäisi jossain homeisessa luukussa nukkua huono yö ja sit aamupöpperössä tangon alle.

WPC taas tuntuu olevan helppo liitto, maksat maksut, nostat ja homma on siinä.

WPC:ssä jos kisaat niin muistaakseni riittää puolen vuoden karenssi kun haluat vaihtaa IPF:ään.

Tottakai kannustan antidoping liittoon ja sitä myötä SVNL tekee hyvää työtä. Mutta se ihmetyttää että monessa paikallislehdessä on enemmän kilpailujuttua WPC:stä kuin SVNL:stä, oliskohan SVNL:n markkinoinnissa pientä parantamisen varaa.
Voipi olla myös että SVNL vaatisi hallituksen täyden uusiutumisen ja tuoreet uusia ideoita täynnä olevat tyypit, alkaisivat tekemään promotyötä siellä. Niin kauan kuin samat vanhat jäärät jyrää samoja paskoja juttua, ei SVNL voi kehittyä, ainakaan parempaan suuntaan.

Ruotsissa IPF:n alainen liitto painaa nostajien puolesta täysillä ja siksi sieltä on jo jonkun aikaa tullutkin pirun vahvoja nostajia. Täällä huomataan asiat vasta kun on liian myöhäistä.

Adblock test (Why?)



Kiinnostus voimanostosta: valitako WPC vai SVNL (IPF)?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire