dimanche 13 juin 2021

PT vatasen onlinevalmennus

Oli 179€/Kk kun kysyin ja poistin samantien emailin, ja latasin RP diet appin 16.99€/kk,ekat 14 päivää ilmanen.
Appiin syöttää tiedot sekä tavoitteen:dieetti(paljon halust tiputtaa se kysyy ja antaa aikarajat 8-12 viikkoa maksimissaan kerralla),ylläpito vai painonlisäys ja otat aamupainon väh. kaks kertaa viikossa appiin, niin se muokkaa seuraavaa viikkoa automaattisesti että meet oikeaan suuntaan kun vaan teet kuten appi käskee etkä sooloile.Sinusta se on kiinni.Ohjeet toimii ihan varmasti.

se antaa ruokamäärät:prot,rasv,hiil sekä ajat ym millon syöt ja kuinka paljon syöt kulloinki kun merkkaat treeniajan sinne.Se rakentaa ruokailut treenin ympärille tai lepopäivänä erilailla.Sun ei tarvi pohtia mitän,ku muistat vaan lisätä aamupainon ja syöt kuten se "käskee"
Käytätkö palkkaria vai et,se laskee sitten sen mukaan monelta ja paljon syöt treenin jälkeen tai ennen.
Oletko työssä jossa et voi tai halua syödä aikavälillä klo 14-18 tai vaikka 07-15.00.Appi tekee muutokset sen mukaan sitten.
Voit valita syötkö 3-6 kertaa päivässä ja se laskee kaikki kohdalleen että treenissä on tehot ja palautuminen toimii.
Siellä on myös ruoka aineet josta voit merkata ylös mitä söit mutta ne on karkeat mutta jos aina syö samoja ruokia pääasiassa niin eipä sillä ole sinänsä merkitystä jos joku hiilari heittää päivässä 15g tai proteiini 10g,sekä viivakoodilla voit lisätä omia tuotteita appiin mitä syöt.

Adblock test (Why?)



PT vatasen onlinevalmennus

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire