samedi 17 septembre 2022

Milos Sarcev - Mikä on miehiään?

Milos on kaikkea sitä, mitä menestyjäksi tuleminen vaatii. Saa ihmiset puolelleen, uskomaan itseään ja ilmeisesti vielä uskoo itse juttujaan. On ihan sama, mitä Milos sanoo, kunhan vaan saa ihmiset uskomaan itseään. Eikös se jossain treeneissä/treenileirillä alkanut yks kaks kantelemaan painoja villisti ympäri salia kesken jonkin giaint setin? Ja lampaat tulee perässä ja uskoo, että tämän on pakko olla hyvä idea. Valitettavasti kun tämä sama käy kisavalmisteluissa, niin projektin lopputulos voi hieman kärsiä. "Heips, otetaas tästä tän verran, tätä näin ja tuota ja tästä". Ja sitten hyvä perustelu perään. Mitä tahansa voi ehdottaa, teettää ja tehdä, mikäli vain perustelu on hyvä. Jossain tapauksissa nämä "Ei mitään hajua, mut vittu tehdään näin" jutut on meinanneet päättyä ikävästi.

Enkä epäile yhtään, etteikö Milos olisi livenä äärimmäisen karismaattinen. Saa varmasti ihmiset siihen tilaan, että he eivät edes osaa kyseenalaistaa enää Milosin puheita. Vaikka hetkittäin tulisikin pieniä "Vi**u"-elämyksiä, Milos osaa kääntää ne edukseen. Tuo sarjakuva jostain oli hyvä "Se lesbohuora kusetti mua". :hyper: Milos vaan saa karismaattisuudellaan käännettyä tämänkin voitokseen. "Massaa oli tullut hyvin lisää, seuraavaksi keskitymme... ja lopuksi saamme kovan paketin". Tätä vielä pitää höystää lauseella "Eihän Roomaakaan rakennettu päivässä".

Vielä kun ihminen saadaan hieman epävarmana siihen tilaan, että jos kestotilauksen lopettaa, kaikki tähän mennessä tehty edistys ("edistys") menetetään, niin paketti alkaa olemaan aika valmis.

Kiteytettynä siis äärimmäisen karismaattinen, hyvä puhumaan ja saa ihmiset uskomaan itseään. Asia vain on nyt mennyt niin, että kaveri on ajautunut kehonrakennuksen pariin. Olisi itseasiassa ihan sama, olisiko Milos autokauppias, myyntiedustaja, life-coach, yritysvalmentaja... Milos olisi varmasti yksi alansa parhaita. Tässä vain on nyt käynyt niin, että vakka on löytänyt kantensa. Ja tietysti sikäli, mistä aspektista me katsomme asiaa, lopputulos ei ole ehkä paras mahdollinen. Mutta Milos on yksinkertaisesti hyvä, omalla alallaan, omalla tavallaan. Yksi parhaita.

Adblock test (Why?)



Milos Sarcev - Mikä on miehiään?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire