jeudi 23 février 2023

Tehokas 1-jakoinen ohjelma?

Mors.

Sellainen tilanne, että pääsen salille enää 3 kertaa viikossa. Käsittääkseni tämä melkeinpä vaatisi sen että tekisin 1-jakoista ohjelmaa, koska suuremmilla jaoilla eri kehonosien treenien välille tulisi liikaa aikaa eikä kroppaa käytäisi läpi viikossa tarpeeksi monesti.

Toisaalta olen kuitenkin lueskellut paljonkin, että jos "tosissaan" haluaa treenata, pitäisi tehdä 2- tai useampijakoista ohjelmaa ( joita olen tehnyt, mutta nyt ei enää vain ole aikaa. ) Jäi sellainen fiilis, että onko 1-jakoinen ohjelma nyt sitten mukamas jotenkin tehottomampi vaihtoehto. Eli jos en kerkeä salille 3 kertaa enempää viikossa, en edisty yhtä hyvin vaikka ohjelma olisi millainen? Toivon todella että asia ei olisi näin!

Olisi siis haussa oikeasti tehokas tuloksia antava ohjelma joka on tarkoitettu 3 kertaa viikossa tehtäväksi. Jos sellaista ei ole joka tehokkuudessaan on vähintään 2/3-jakoisen tasoa, niin ei varmaan sitten mahda mitään. Mahtaisiko joku pro kyetä sellaisen loihtimaan, tai joku vaikka linkkaamaan? Massaa kasvatan eli sen mukaan, päätarkoitukseni ei siis voimatasot tai lihaskestävyys. Painoa 69kg ja pituutta 178cm.

Adblock test (Why?)



Tehokas 1-jakoinen ohjelma?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire