mardi 14 février 2023

UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski (Su 12.2.2023 RAC Arena, Perth, Australia)

Tämä on kyllä melko top-heavy numerokortti taas kerran. Päämatsi on ilman muuta loistava ja pari sen alapuolella hyviä, mutta sitten tuleekin melkoinen tiputus taas tason suhteen.

Islam - Volk on aikamoinen jalokivi otteluksi, pelkään tosin pahoin että tämä kaiken hehkutuksen jälkeen osoittautuu kovin yksipuoliseksi matsiksi. Pystyssä saattaa hyvin ollakin ihan kilpailullinen mutta painoluokat ovat kuitenkin olemassa syystä. Jos Islam saa samanlaisen sauman giljotiinin kanssa kuin Brian Ortega, niin en usko että Volkanovski siitä selviää taputtamatta. Toivon Islamin voittoa ihan silläkin että minusta höyhensarja tarvitsee Volkanovskia paljon enemmän kuin 155, ylempänä on kuitenkin vaikka miten paljon haastajaa tulossa eikä Volk siihen oikein mitään lisää tuo. Höyhensarjassa tilanne on ihan toinen, kuten tuo co main jo minusta vähän osoittaa.

Co main on ihan hyvä ottelu mutta... jotenkin kiinnostaa kovin vähän. En usko oikein kummankaan olevan oikeasti mestariainesta vaikka tästä nyt väkisin vissiin vyö on menemässä jommallekummalle. Siellä on Allenia, Topuriaa ja Evloevia tulossa ylöspäin jotka herättävät paljon enemmän intoa jotenkin kuin nämä kaverit joista toinen ei edes Hollowaysta selvinnyt ja toinen vaivoin voitti Kattarin, jonka taas Holloway pisti aivan päreiksi. Mmatikka sanoo että näääh. Voittoa nyt toivon kuitenkin Emmettille koska kaveri on sinnikkäästi painanut duunia ja ottanut hienojakin voittoja, suurin tulppa uralla ollut loukkaantumiset sekä se että on mukava ja asiallinen kaveri joka ei viitsi huudella ja sekoilla.

Jack Della Maddalena vs Randy Brown on siitä ihan hyvä ottelu, että saamme nähdä tulevan mestaruusottelijan eli Della Maddalenan ottelevan. Della Maddalenan hienoin piirre on tämän nenä, joka viestittää tehokkaasti kaikille kelmeille pimeällä kujalla tai kapakassa että 4 vs 1 ei ole suotuisa voimasuhde.

Justin Tafa v Parker Porter varmaan selittyy sillä että Tafa on paikallisten suosiossa, sekä tietty koska UFC rakastaa raskassarjalaisia, mutta onhan tuo nyt ihan vitsi pääkortin tokaksi matsiksi.

Jimmy Crute v Alonzo Menifield melkein sama homma kuin yllä, äijät ovat vähän tasokkaampia mutta on silti tämäkin aika kaukana siitä tasosta mitä odottaisi pääkortin matseilta. Crute näytti hetken siltä että olisi ainesta, mutta pari viimeistä ottelua on olleet aika synkkiä.

Preleistä en keksi juurikaan sanottavaa. Tyson Pedrosta UFC toivoo selvästi jotain koska tälle on raahattu taas vastustaja jota voi hädin tuskin sanoa UFC-tasoiseksi. Sitten mennäänkin jo pitkälti sille osastolle että suoralta kädeltä en useimmista tiedä juuri yhtään mitään. Vähän enemmän panoksia kaipaisi tällekin osastolle, en tiedä oikein jaksanko edes katsoa näitä.

Adblock test (Why?)



UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski (Su 12.2.2023 RAC Arena, Perth, Australia)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire