samedi 8 avril 2023

UFC 287: Pereira vs. Adesanya 2 (La 8.4.2023 Miami-Dade Arena, Miami, Florida)

Lyhyesti omat mietteet mainista ja co-mainista.
Burnsin pitäisi kaiken järjen mukaan voittaa Jorge, mutta jos lähtee lyöntikilpailuun (niin kuin on ainakin jossain ennakoissa uhonnut), niin eihän sitä sitten tiedä, miten siinä käy.

Mielenkiintoista nähdä, miten Israel lähtee tulevaan otteluun. Lähteekö yrittämään painia enemmän vai luottaako siihen, että napsii jälleen pystyssä tarpeeksi pisteitä ja tällä kertaa ei valot sammu?
Painimisessa en ole ollenkaan varma, että Izzy on tarpeeksi hyvä hyökkäävä painija voidakseen nojata liikaa siihen taktiikkaan. Toki sopivassa suhteessa painin yhdistäminen pystyotteluun on varmasti fiksu veto.
Tämänkin väliajan Pereira on aivan varmasti keskittynyt treenissään todella paljon nimenomaan puolustavaan painiin, kun sieltä on kuitenkin mahdollisesti tulossa Chimaevia tai Whittakeria vastaan tämän jälkeen, jossa sitä painipuolustusta testataankin sitten ihan todenteolla.
Hyvin kiinnostava ottelu ennakkoon, kun kaksi toisensa nyt jo hyvin tuntevaa eliittitason (eri vahvuuksilla varustettua) pystyottelijaa kohtaa jälleen.

Adblock test (Why?)



UFC 287: Pereira vs. Adesanya 2 (La 8.4.2023 Miami-Dade Arena, Miami, Florida)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire