mercredi 31 mai 2023

Rasvaprosentti

Kiitoksia hyvistä neuvoista! Käytännössä siis taustalla on epäsäännöllistä kuntosalitreeniä jo useamman vuoden ajalta varmaankin 2016 alkaen mutta painotan sanaa epäsäännöllistä eli usein treeniä ollut muutama kuukausi putkeen jonka jälkeen sairastuminen ja sitten onkin saattanut olla taas taukoa pahimmillaan useampi kuukausi. Paino on käynyt parhaimmillaan aiemmin samassa lukemassa kuin mitä tälläkin hetkellä on eli noin 82kg ja silloin oli vähemmän rasvaa alavatsassa ja sarjapainot hieman nykyisiä korkeammat. Viimeisin tauko kesti noin 3kk ja paino oli ennen sitä 78kg eli suurinosa ''treeniurasta'' on kuitenkin tullut oltua alle 80kg painossa.

Nykyisen 2kk treenijakson aikana on tullut seuraavanlaisia tuloksia: Kyykky 3x6x40kg -> 3x5x85kg, Penkki 3x6x40kg -> 3x6x62,5kg, Ylätalja 3x8x45kg -> 3x8x60kg, Pystypunnerrus kp 3x7x12,5kg -> 3x6x20kg. Tähän asti tullut väännettyä 1 jakoisella ohjelmalla mutta tällä viikolla tuli vaihdettua 3 jakoiseen mielenkiinnon pysymisen vuoksi.

Itsekin pohdin tuota, että pituuteen nähden olisi varaa ottaa huomattavasti lisää painoa (toki lihaksen muodossa) mutta onko nykyinen rasvaprosentti 21,9% liian korkea jatkaa painon nostamista. Vatsassa erottuu toisiksi ylimmät palikat jännittäessä mutta levossa ei edes ylimpiä. Tavoitteena ehdottomasti lihaksen kasvatus mutta en tietenkään haluaisi, että tulisi turhaan ylimääräistä rasvaa mitenkään huomattavasti.

Adblock test (Why?)



Rasvaprosentti

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire