vendredi 2 juin 2023

Palautusjuoma

No on kyllä hiton kallista jauhoa, kun maksaa noin 80e per 5.5kg eli 14.50e/kg, kun ottaa huomioon, että sisältö on 80% maltoa ja vain noin 15% heraproteiinia. Älä tuollaiseen rahojasi laita, vaikka kalorimäärän takia moista tarvitsisitkin. Mitään muuta tolkkuahan ei tällaisissa "massgainereissa" edes ole kuin, että kätevästi hyvältä maistuvassa muodossa saa paljon energiaa. Massgainereiden ja palkkareiden ero on käytännössä vain siinä, että massgainereissa on perinteisesti enemmän hiilaria ja palkkareissa vähemmän... tai siis palkkareissa käytännössä tasaisempi hiilari/proteiini-suhde tai jopa proteiinivoittoinen. Sisältö muuten on sitä samaa... heraa, hiilaria, kreatiinia.

Maltoa jos ostat yksinään, niin maksaa luokkaa 5-6e/kg ... ja sitten siihen kylkeen voi niin halutessaan sekoitella heraproteiinia tarvitsemansa määrän. Jos on vielä nuori ja voimissaan ja tarvitsee paljon energiaa eikä oikein osaa syödä, niin 50/50 suhteessa heraa + maltoa toimii hyvin. Luokkaa 30-35g kumpaakin + 5-10g kreatiinia ... ja sitten kotiin syömään.

Toki mikään näistä jauheista ei oikeasti ole millään tapaa pakollista kehittyäkseen, vaan lähtökohtaisesti suosittelen vain opettelemaan SYÖMÄÄN RUOKAA ihan kunnolla... makaroni maksaa vain 1e/kg.

Adblock test (Why?)



Palautusjuoma

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire