mercredi 26 juillet 2023

Donald Trump

Trumpia kohtaan vuosia jatkunut ajojahti


Se on vaan jännä juttu, että kun demokraatit ja CNN ym. julkaisevat tuubaa, niin kun se on tuubaksi osoitettu, kukaan ei anteeksipyytele, vaan sama ajojahti jatkuu taas uusia valheita ja perusteettomia syytöksiä. Ihan mitä tahansa venäläinen vakooja mielenvikaista teoriaa saa suoltaa, missä ei ole mitään järkeä ja rasisimia ja kaikkea pahaa saa rauhassa sovittaa toisen ylle. Anteeksipyytelemättä vaikka olisi ollut täysin väärässä. Trumpia taas jos puolustaa, niin tulee porukka haukkumaan venäjän trolli ja rasisti jne., täysin pöyristyttävää.

Kyseessä on kyllä harvinaislaatuinen demokraattisten vaalien tuloksen nollausyritys, joka vain jatkuu ja jatkuu.
Samoin poliittisen mielipiteen vapauden rajoittaminen, media haluaa niin kiihkeän Trump vihan päälle, että kaikenlainen myönteisyys leimattaisiin ja näin poliittinen kannatus siirtyisi kulissien taakse.

Asiassa on paljon mielenkiintoisia piirteitä, vastapuoli on täysin sokaistunut tekemistensä moraalittomuudesta ja koulukiusaamisluonteestaan asiassa, koska ovat vakaassa uskossa että tämä mies, joka on talouden nostanut ja maailman rauhoittanut, on jonkinlainen pahan ilmentyä ja pitää taistella kaikin keinoin.

Yksi mielenkiintoinen asia on väkivalta. Käytännössähän median aivopesun seurauksena osasta ihmisiä on opetettu niin suuria vihaajia, että esim. menisi ulos Trump lippis päässä, varmaan joku triggeröityisi hakkaamaan poliittisen Trump positiivisen mielipiteen vuoksi.
Itse asiassa USA:ssa tapahtuikin näin, jopa vaalipäivänä.

Media käytännössä ruokkii vihaista ja väkivaltaista asennoitumista Trumpia vastaan. Demokratia, ihmisoikeudet, hyvät tavat, moraali, totuus, kaikki taipuu Trump vihaamisen edessä, aivopestyt vastustajat eivät kuuntele first hand mitään puheita tai asiallisesti keskustele asioista, kaikkeen vaan kaivetaan se negatiivinen spekulaatio, joka useimmiten on täysin itse kiinnitetty asiaan liittymättömästi ja sitten sitä haukutaan. Omaa häntää itse asiassa.
Trump uutisointi tulee niin tehokkaasti suodatettuna ilkeyden ja perusteettomien spekulaatioiden kautta että normaalien ihmisten kääntyminen jonkin sortin vihaajiksi ei ole mikään ihme. Jonkinlaista "sotatilaa" Trumpia ja Trumpin kannattajia vastaan pidetään hyväksyttävänä, koska median ja sitä kautta omat ajatukset Trumpin suhteen ovat täysin vääristyneitä ja kieroutuneita.
Anyway, poliittisten mielipiteiden tukahduttaminen ja ihmisten vaionoaminen/alentaminen poliittisen mielipiteen takia tuskin istuvat hyvin amerikkalaisiin arvoihin, joten todennäköisesti ja toivottavasti Trump vie 2020 vaalit.
Se olisi hyvä asia maailmalle ja sen rauhalle ja taloudelle.

Adblock test (Why?)



Donald Trump

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire