mardi 25 juillet 2023

UFC - Veikkaa seuraava mestari ja kerää glooriaa

Hiukan kierrän sääntöjä, mutta

Veit ajatukset päästäni Deshi :D

LW
Eli Rustam on mielestäni sen oloinen ottelija, että rahkeet riittää pitkälle. Jos ei mestariksi asti niin uskon top 3 tunkeutuvan vielä kun saa kovempia nimiä vastaan.
Top 3: Ruslam

BW
Hugo Viana näytti UFC bantamweight debyytissään uskomattoman sähäkältä Durania vastaan. Vaikka TUF loppuikin kesken hänen osaltaan, niin näen mihessä jonkinlaista potentiaalia nousta BW huipulle.
Top3: Viana

FW
Chan Sung Jung eli Korean Zombie on mielenkiintoinen ja erittäin persoonallinen ottelija. Kova flow on miehellä päällä. En usko, että pystyy Aldoja haastamaan, mutta kärkinimi voi olla hyvinkin jos sama meininki jatkuu. Mies tulee UFC:hen, ottaa ekassa matsissaan TWISTER Subin, toisessa tiputtaa Hominickin 7 sekunnissa ja kolmannessa lukottaa Poirierin. Ei paljon vakuttavammin voi UFC ura alkaa.
Top3: Jung

WW
Rory Mcdonald on kuin nuorempi ja koppavampi versio St-Pierrestä. Voisi olla mestari tulevaisuudessa. Uskomaton all-around ottelija. Veikkaan, että antaa tasaväkisimmän matsin mitä koskaan olemme nähneet Pierreä vastaan jos titleshotin saa. Kenties jopa yllättää ja nappaa vyön.
Mestari:Rory

Toinen pelottavan kova on WW Maia. MW:ssä ura alkoi olla heikoilla jäillä, mutta siirtyminen sarjaa alemmas oli oikea ratkaisu. Nyt BJJ mestari vie äijiä tonttiin melko hyvällä meiningillä ja matossa Maiaa ei haasta WW:ssä kukaan. Jos takedowit on samaa tasoa kun ollaan nähty niin erittäin potentiaaline ottelija. Suurin ongelma tulee olemaan pysty, mutta mihin sitä pystyä jos äijät makaa matossa ;)
Top3: Maia

MW
Weidman saattaa olla tuleva mestari, mutta vielä suurempi yllätysmomentti on mielestäni tällä hetkellä Jacarella. Mies on aina ollut hyvä, mutta Hermania vastaan aivan uudella levelillä. BJJ huippuluokka, terävä pystyarsenaali ja clinchissä vahva mattoon viejä. Kaikki eväät menestykseen.
Mestari: Weidman
MW nro3:Jacare

Uskon myös, että Lombard menee pitkälle. Erittäin vaikea mattoon vietävä ja iskuissa painoa. Pystyssä seisoskelee liikaa, mutta pienellä hiomisella voisi olla MW nro 1 tai 2. Uskon, että voisi antaa Silvalle kunnon haasteen ja jopa yllättää koko maailman. Judolla mattoon ja siellä GnP:tä.
MW nro2:

LW
Uskon, että Jones pysyy pitkään mestarina.

HW
Veikkaan, että tällä hetkellä Santos, Cain Overeem akseli tulee olemaan se kolmikko joka vääntää vyöstä tulevaisuudessa. Jos mestariksi nousee joku muu, veikkaan että se tulee olemaan joku ottelija joka ei vielä UFC:ssä ottele. Nykyisellä Rosterilla en näe muilla saumoja kuin kyseisillä henkilöillä.
Mestari: Unknown fighter :)

Mikki 77 hyvä ketju! Propsit sinne.

- - - Updated - - -

Nii juu ja SIT OLI VIEL TOI CORMIER :D :D No antaa olla :D

Adblock test (Why?)



UFC - Veikkaa seuraava mestari ja kerää glooriaa

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire