lundi 16 octobre 2023

I, bodybuilder

Just tollaset "köyhän miehen versiot" on niitä mitkä ei ainakaan toimi ...jos alkuperäinenkään?? Kyllä sen probodareista näkee että kun pätäkkää löytyy niin lihaa tarttuu.

Isomaltuloosin (eiks se oo isomaltoosi suomeks?? ...en tiedä) ja rice oligodektriinin tehtävä ei ole insutasojen nostaminen vaan nimenomaan lihasglykogeenin lataaminen mahdollisimman nopeasti ilman että insutasot nousee... siksi siinä para-workout protokollassa vedetään niitä FINiBAR:eja --> hiilarit imeytyy nopeasti lihakseen ilman että insuliinit nousee.

Insuliinitasot taas nostetaan kaseiinihydrosylaatilla, joka ilmeisesti myös Anacondan tärkein ainesosa, perushera tai edes herahydrosylaatti on molemmat auttamattomasti liian hitaita imeytymään, eivät yksinkertaisesti siis toimi kh:n asemasta.

Ja tuo treenin ympärillä tapahtuva tankkaus on vaan pieni osa koko projektia ja päivän mittaan kaseiinihydrosylaatilla aiheutetut insuliinisyöksyt on se mikä vastaa tuloksista vähintäänkin yhtä paljon kuin para-workout suunnitelma.

Ja sitten high-treshold lihaskudokseen (muscle fibers) vaikuttava treeniohjelma on se toinen iso osa projektia. Sori noi eng.kieliset termit, mutta mä en oikeasti tiedä niiden suomenkielisiä vastineita :D

Adblock test (Why?)



I, bodybuilder

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire