samedi 11 novembre 2023

UFC 295: Procházka vs. Pereira (La 11.11.2023 Madison Square Garden, New York)

On kyllä mielenkiintoiset matsit nämä kaksi pääottelua.
Kuten jo aiemmin totesinkin, Jirin kyllä kannattaisi niitä alasvientejä miksata peliinsä, mutta siitä ei kyllä tiedä, millä taktiikalla mies otteluun tulee.

Pavlovich vs Aspinall uskon ratkeavan pystyssä. Topivottavasti ei ihan ensimmäiseen iskujenvaihtoon, vaan nähtäisiin hieman enemmän, mutta tällä on kyllä kaikki potentiaali loppua nopeastikin, kumman tahansa eduksi.
Aspinall tästä kaksikosta on se, joka saattaa haluta mattoon, mutta veikkaan, ettei onnistu Sergeitä kaatamaan. Toki alasvientien uhka jo voi olla ihan hyvä ase.

Viimeksi Blaydes sai aivan ottelun alussa muutaman varsin hyvän osuman Pavlovichiin, Sergei ei vaan välittänyt niistä ja löysi nopeasti rytminsä, jonka jälkeen liikenne olikin yksisuuntaista. Aspinallilta ei ehkä noitakaan koppeja kannata ottaa.
Toisaalta Sergein oma hyökkäys on ollut kyllä murhaavan tehokasta myös. Aspinall luottaa paljon hyvään liikkuvuuteensa ja nopeuteensa, mutta Sergei on ollut kyllä varsina tarkka lyönneissään, eikä hirveästi turhia huido.
Kumpikaan ottelija ei aiempien matsien valossa juurikaan ujostele iskujenvaihtoa, mutta siinä antaisin kuitenkin edun Sergeille. Harva lähtee Lewisin ja Tuivasan kanssa siihen peliin ja vielä harvempi lyö heidät alle minuutissa pihalle. Aspinallin kannattanee pyrkiä hyödyntämään likkuvuuttaan ja nopeuttaan. Sergei todennäköisesti ei peräänny ja lyö kyllä vastaan.
Jos vastoin kaikkia odotuksia ottelu meneekin pidemmäksi, niin kummaltakaan ei olla juuri nähty, miten kondis kestää. Heitän mutuillen kuitenkin siinä edun Aspinallin suuntaan.
Todella hankala veikattava ja todellinen kahden primessään olevan raskaansarjan huipun välinen koitos.

Adblock test (Why?)



UFC 295: Procházka vs. Pereira (La 11.11.2023 Madison Square Garden, New York)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire