dimanche 5 novembre 2023

UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis (La 4.11.2023 Ginásio do Ibirapuera, São Paulo, Brazil)

Vähän taas ihmetyttää joidenkin matsien paikat. Tai ei kaikkien koska ainahan UFC:lla on ollut tapana arvottaa ottelijoiden ja otteluiden merkitystä kilohinnan mukaan, joten ihan linjassa tuo on sen puolesta että niinkin huikeat ottelijat kuin Rodrigo Nascimento ja Don'Tale Mayes on main cardin yläpuoliskolla, kun taas aina viihdyttävä Elizeu Zaleski dos Santos ja lupaava nousukas Rinat Fakhreditnov saavat otella prelien keskellä.

Jos Almeida saa matsin mattoon niin se on siinä sitten, aika ohut kaista on Lewisillä cruisailla voittoon. Lewisin voittoa kannattanee panostaa vain lopetuksella jos meinaa niin tehdä.

Tiesittekö muuten että Nicolas Dalby on nyt 4-0 brassiottelijoita vastaan? Kaksi voitoista vielä haettu brassien kotikentältä, hattutemppu täyteen tällä matsilla? Jos Dalby voittaa tämänkin niin lempinimeksi pitäisi ehdottomasti vaihtaa joku mahdollisimman kömpelö ja pöhkö, tyyliin"Brazilianator" tai Nicholas "Boys from Brazil" Dalby. Aion panostaa varmasti Dalbylle tällä perusteella.

Adblock test (Why?)



UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis (La 4.11.2023 Ginásio do Ibirapuera, São Paulo, Brazil)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire