jeudi 27 juillet 2017

Layne Norton

Etsiskelin tätä ketjua, juuri keskustellakseni siitä, onko Layne Norton oikeasti natu. Naurahdin, kuin luin viimeisimmät kommentit...

Sattumalta selailin ja parista videosta särähti korviin kommenttia Layne Nortonin lihaskasvusta kisavalmistumisen aikana ja kävipä kaveri vielä (vasta vähän aikaa sitten?) TESTAAMATTOMISSA voimanostokisoissa ja teki tuloksia jotakuinkin 600lbs kyykkyyn ja 700lbs vetoon. Tuo viimeistään jo kuulostaa kummalliselta.
Jotain puhetta oli myös aikaisemmasta 500lbs penkistä - jossa olisi rintalihas myös revennyt? Ei paljoa tietoa löytynyt, niin voi hyvinkin olla vain huhupuheita..

Ja MIKSI tämä kiinnostaa? Kovasti tulee treenitietoutta musclecollege radiosta kuunneltua juttua Nortonin suusta, uskottua ja itsekin niitä neuvoja käytettyä. Aika kova hommahan se on jos kusettaa olevansa natu kovaan ääneen vaikka ei olekaan.

ja videota 610lbs kyykystä (tuossa kommenteissa juuri lukee samaa kommenttia "preworkout" aineista) en nyt sano, että random kirjoittelijat netissä tietää, mutta huomiona vaan

Let's block ads! (Why?)



Layne Norton

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire