lundi 24 juillet 2017

Vaikea saada unta jalkatreenin jälkeen, sekä surkea unenlaatu

Olen tässä nyt huomannut viimeisen parin vuoden aikana samanlaisen trendin, eli joka jalkatreenin jälkeen on sama homma. Uni ei meinaa tulla millään ja kun nukahdan, heräilen yöllä ja usein vielä muutaman tunnin ennen herätystä, jolloin yöunet jää siihen kuuteen tuntiin. Tästä seuraa sitten aivan surkea päivä, töitä on vaikea saada aikaiseksi ja selkätreenit illalla ei mene täysillä.

Treenaan klo 4 iltapäivällä ja menen nukkumaan 10 aikoihin. Tämä on paras aika mulle treenata, koska olen saanut tarpeeksi töitä aikaiseksi päivällä mutta ei ole vielä liian myöhä ottaa pre-workout tuplaespressoa. Olen lukenut useilta foorumeilta että monilla on samaa ongelmaa ja jonkun lyhkäsen ketjun näin pakkarillakin, mutta en viitsinyt rueta 10 vuotta vanhaa ketjua rueta nostamaan. Mun Tiistain jalkatreenit (etureidet + pohkeet) ovat aika normaalit, esim kyykky 3 x 6, hack kyykky 3 x 8-10, reiden ojennukset 3 x 12-15 ja pohkeita vaihdellen 5 x 8-15.

Tähän ei enempää tutkimusta tarvita vahvistamaan, että jalkatreenit selvästi aiheuttavat tämän ongelman. Muina treenipäivinä ei ole samaa ongelmaa. Mutta löytyisikö kellään ratkaisua? Valerian root valmisteella ei mitään vaikutusta. Schiffin Melatonin Ultra (3mg + Theanine, GABA etc.) auttaa hieman nukahtamaan, mutta usein käy tällä niin että sitten herää 4-5 aamulla eikä saa sen jälkeen unta. Seuraavaksi tulee mieleen rauhoittavat esim. Xanax, mutta mielummin välttäisin tälläisia ja menisin luontaisvalmisteilla. Eräs yrtti saattaisi toimia, mutta ei ole vaihtoehtona täällä Aasian puolella jossa tällaisista saa 5 vuotta linnaa :p ideoita?

Let's block ads! (Why?)



Vaikea saada unta jalkatreenin jälkeen, sekä surkea unenlaatu

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire