mercredi 26 juillet 2017

Miksei naisille kelpaa nuorempi mies?

Juurikin tuosta syystä, että yli 25v. nainen alkaa jo usein mietiskellä mitä tekee isona, kun 20v. miehet yleensä vielä hurjastelee kukasta kukkaan.

Kerro todellinen ikä vasta sitten ku asutte yhdessä. ;)

Itte tykkään noin 25v. naisten ajatusmaailmasta, helvetisti enemmän kuin nuorten likkojen. Ei siis mitään tosikkoa tässä enkä tulevassa elämässä pysty kattomaan, niitä mahtuu tietenkin kaikkiin ikäluokkiin tasapuolisesti, mutta ITSENÄISYYS on yleensä 25v. naiselle jo tuttu muualtakin kuin maamme laulusta. Pieni humoristinen lapsellisuus on pakollista läpi elämän, siitä ei sovi tietenkään luopua.

Mies on valitettavasti lapsi koko elämän, tavalla tai toisella, siihen pitää vaan naisten tottua.

Tulee mieleen kun isäukko rupes wanhalla iällään kolttosiin ja laittoin äidin takin kaulukseen levottomat-elokuvan mainospinssin, jossa oli kaikki päänäyttelijät alasti perseet paljaana. Noh, äiti oli samana päivänä ollut vanhempainillassa juttelemassa vakavia mun silloisen uskonnonopettajan ja rehtorin kanssa, huligaanin koulunkäynnistä...Pankin kautta oli vielä käynyt ja jutellut puolituttujen kanssa matkalla säästä... Kotona se huomas peilin edessä että mikäs se siinä rinnassa on oikein kiinni.
:D

Kyllä, korville tais tulla.

Let's block ads! (Why?)



Miksei naisille kelpaa nuorempi mies?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire