mercredi 31 janvier 2018

BF: Bettina Gräsbeck

Vilkaisin blogia ja selkeesti tämä "kuiva ämmä" lukee Pakkista. Viime vuoden veriset metodisodat mainittu jne. Toivomukseni on, että nainen paljastaa itsensä. Ala kirjoittamaan foorumille. Vaatteet voit pitää päällä ja silleen.

Olen jo pitkän aikaa ihmetellyt, että miksei näistä sadoista fitnessmimmeistä löydy mitään videomateriaalia. Pakkotoiston kautta saa kuitenkin paljon näkyvyyttä itse lajille kuin omalle urheilu-urallekin. Vielä kun itse urheilija kirjoittaa aktiivisesti foorumille niin ne negaatiiviset kirjoituksetkin vähenee. Mimmeillä ei ole GH-gutteja, mutta jäisi ainakin se tisuarvostelu vähemmälle. e.g. Pajulahden ryntäät ovat toisten mielestä liian isot, arvostelijoita aletaan haukkumaan homoiksi ja uusi sota on syttynyt.

Geneerisiä blogeja ei jaksa kukaan seurata aktiivisesti, olkoon blogissa Kotipohjan tai Gräsbeckin tarakkakuvia joka päivityksessä. Videoblogit on paljon parempia. Jukalle taas iso läpy, kun jaksaa kuvata! Seuraavaksi uhriksi voit ottaa esim. Elina Oinosen. Taitaa treenata myös Meijerillä.

Let's block ads! (Why?)



BF: Bettina Gräsbeck

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire