vendredi 26 janvier 2018

Kokemuksia silmien leikkaamisesta

Tämä viesti sisältää jonkinverran mutu-tietoa johtuen siitä, että en enää muista kaikkia yksityiskohtia:

Silloisen tyttökaverin silmät leikattiin v. --99-00 Helsingissä, menetelmän nimeä ja lääkäriasemaa en muista, mutta mesta oli siinä makkaratalossa.

Lähtötasoa en enää muista, mutta ei mitenkään mielettömän huono ollut.

Silmät eivät tulleet ainakaan parissa vuodessa kuntoon. Hän ei selvästikään nähnyt tarkasti vielä 2v leikkauksen jälkeen, silmiä siristeltiin telkkaria katsottaessa ja ajaessa. Ampuessa ihmettelin huonoja tuloksiaan, hän sanoi ettei näe taulua selkeästi yms. Pitkäkestoisen päänsäryt alkoivat leikkauksen jälkeen ja jatkuivat vielä 2v leikkauksen jälkeen.

Aivan selvästi silmät eivät tulleet kuntoon. :( Käsittääkseni niitä ei voi leikata uudestaan korjaukseksi?

Itsekin haluaisin silmäleikkaukseen, mutta tämä oli mielestäni sen verran pelottava esimerkki, että en tahtoisi pilata silmiäni.

Toinen on esimerkki(tosi paljon mutu-muisteloa:), kun isäni serkun silmät leikattiin, muistaakseni oulussa. Hänen verkko(vai mikäli sarveis-)kalvonsa irtosivat melko pian leikkauksen jälkeen ja hänestä tuli käytännössä sokea.

En tiedä miten siinä sitten kävi, ainakin leikannut taho ilmoitti että leikkaus ei ole voinut aiheuttaa tuota. Mutta tuosta isän serkun silmistä en enempää tiedä, joten jätetään sanomatta lisää.

Joka tapauksessa x-muijan tapaus on saanut minut jättämään silmäleikkauksen väliin, vaikka varaa olisikin. Silmät ovat kuitenkin se aisti, jota yritän varjella viimeiseen asti.

Let's block ads! (Why?)



Kokemuksia silmien leikkaamisesta

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire