lundi 25 février 2019

Mysteerien maailma

Oletteko törmänneet vielä ilmiöön nimeltään Mandela-efekti?

”Mandela-efekti” on termi joka on otettu käyttöön kuvaamaan sitä kun suuri ihmismäärä muistaa asioiden olevan tietyllä tavalla, ja toiset muistavat asian olevan toisin.

Tämän ilmiön laajuus on niin suuri että kun katsoo hieman tarkemmin, saattaa kysyä itseltään elämmekö oikeasti Matrixissa.

Teoria sanoo, että molemmat ihmisryhmät ovat oikeassa, mutta vain yksi ryhmä tuli yhdestä aikalinjasta tai todellisuudesta, ja toinen tuli toisesta todellisuudesta. Perustuen nykyiseen kvanttimekaniikan tietämykseemme, tämä voisi pitää paikkansa.

Sitä kutsutaan ”Mandela-efektiksi” kiitos Fiona Broomen, joka huomasi kun Nelson MAndela tuntui kuolevat yhä uudelleen ja uudelleen. Hänen muistonsa Mandelan kuolemasta kaikui yhä muiden ihmisten muistoissa myös.

Tämä termi kuvaa myös vaihtoehtoisen historioiden kuten maapallon geografisten erojen, elokuvien julkaisuaikojen ja viimeaikojen tapahtumien kulkua.

Nikola Tesla sanoi haastattelussa, että ”mieli näkee kolmen maapallon ulottuvuuden tuolle puolen. Minä kykenin tekemään niin koko elämäni.”

Video aiheesta:

View: https://www.youtube.com/watch?v=lnSMKwAROP0

Suomalaisia koskettavia ilmiöitä esim. "Fazerin parhaat" onkin oikeasti "Fazerin parhain".
Opin myös lukiossa, että Yhdysvalloissa on 52 osavaltiota, joita onkin nykyään 50.

Neuvostoliiton lipussa on joku tuommoinen tähti sirpin ja vasaran lisäksi, mitä ennen en ole huomannut. Eikä myöskään 40-luvulla syntyneet vanhempani. Käyneet monta kertaa Neuvostoliitossa, ja kuuluivat Suomi-Neuvostoliitto seuraan.

Neuvostoliiton lippu – Wikipedia

Valemuistojako vaiko mitä?

Let's block ads! (Why?)



Mysteerien maailma

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire