samedi 16 février 2019

Olkapää kipeenä

Samassa jamassa sitä ollaan. Ei ole vielä kukaan osannut sanoa mitään varmaa (2 eri työterveyslääkäriä, radiologi, joka otta rgt:n ja ultran, OMTft, kiropraktikko) - monelaisia veikkauksia on ollut, muttei varmaan tietoo, mikä mättää. Ortopedille odottelen pääsyä, noh, se varmaan teroitteleekin jo puukkojaan...On veikattu hauiksen jänteen lonksumista kolostaan, nivelrikon poikasta AC nivelssä, löysää olakniveltä, venähtänyttä solisluun nivelsidettä, jne, jne. Mistä näistä tietää.

Ei ole varsinaisia kipuja, särkyä kyllä. Joku syksyllä syöty 2 viikon ibusalkuuri - ei mitään vaikutusta. Kestää tehdä jotenkuten penkkiä, muttei esim dippejä, jne. Tuntuu löysältä tuo puoli - joissain asennoissa saan naksumaan jonkun tuolla olassa, tervettä olkaa en saa naksumaan.

Haittaa jollaintapaa päivittäistä elämää, vaikkei leposärkyä ole - pitää varoa erillaisia nostoja, ei osaa oikein nukkua "kipeän" puolen varassa, vaikkei mitää varsinaista kipua tulekaan, mutta sellainen vaivaantunut olo.

Lievät polttelut ja säryt kirjattu pakkisen treenipäiväkirjaan viime kesänä - pidetty marras-joulukuu kokonaa punteista vapaana - ei mitään vaikutusta.

Suurin vitutus lähinnä siitä, MIKÄ siellä mättää. Kun tietäisi, niin ei tarvitsisi odottaa sitä päivää, jolloin tanko jääkin rinnalle, kun siellä kuuluu naps. Sitten on osoittavia sormia, että "minähän sanoin..."

:curs:

Let's block ads! (Why?)



Olkapää kipeenä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire