dimanche 29 août 2021

UFC on ESPN: Barboza vs. Chikadze (TUF finals - La 28.8.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Kiinnitin huomiota Makhmud Muradovin recordiin ja aloin katsella vähän menneitä matseja, melko potentiaalisen oloinen ottelija. Mitat aika hyvät 185-paunaisiin, taitoa näyttäisi löytyvän sekä pystyssä että painin puolella ja kaasutankki on kestänyt aika kovallakin tempolla 3 erää. Nopea ja sähäkkä kaveri, samaa ei voi Meerschaertista sanoa. Villinä veikkauksena heittäisin, että jos GM3 ei saa mattoon matsia saa, niin tästä tulee toinen kerta kolmen ottelun sisään kun nuori nouseva stara vetää hänet levyksi. 185 paunaisten divarissa ei ole kauheasti tuulta huipulla, ei tekisi lainkaan pahaa saada rankingin sisään vähän uutta verta.

Illan pääottelu on aika herkullinen. Barboza on isokokoinen häyhensarjassa, mutta Gigan kohdalla ihmettelen vielä enemmän miten pystyy vetämään painon jatkuvasti 145 paunaan, näyttää häkissä vähintään kevytsarjalaiselta. Ennen edellistä matsia olisin sanonut Gigasta että ei ole vielä mitään giganttisen hyviä näyttöjä antanut, mutta nyt alkaisi niitäkin jo löytyä. Barboza on kokonaisvaltaisesti parempi ottelija, mutta painia tässä tuskin tullaan näkemään, Barbozan tyylin tuntien. Alkaako Edsonilla näkyä jo mailit mittarissa? Gut feeling sanoisi että Barboza olisi parempi näistä kahdesta, joka yleensä on ollut aika hyvä merkki siitä, että kannattaisi varmaan laittaa Gigalle betsit.

Kevin Lee vs Daniel Rodriguez on myös hyvä ottelu. Unibet antaa Rodriguezille sen verran kovat kertoimet että pistän lapulle. Leellä ei kuitenkaan ole vielä juurikaan näyttöä 170-sarjasta ja kaasutankin ongelmat lienevät yhä ennallaan. Uskon että ensimmäinen erä mennään aika samassa tahdissa jonka jälkeen matsi alkaa kääntyä D-Rodille.

Adblock test (Why?)



UFC on ESPN: Barboza vs. Chikadze (TUF finals - La 28.8.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire