samedi 29 octobre 2022

UFC Fight Night: Kattar vs. Allen (La 29.10.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Tuntuu että Tim Ilkeät olisi otellut ihan just, mutta onhan tuosta jo 4kk kun otti Hollandilta koteloon. Aina mukava nähdä tämän kaverin otteluita vaikka title runia ei varmaan enää nähdäkään. Timillä on jo ihan hieno lempinimi "Dirty Bird", tuon tilalle jos vaihtaisi "Business" ja pistäisi sen nimen päätteeksi niin tulisi ehkä paras tyhmä lempinimi.

Dustin Jacoby vs Khalil Rountree saattaa olla aivan mahtava matsi, tuota ei kukaan ainakaan painimalla pilaa. Toivottavasti paikalle sattuu tällä kertaa sama muay thai -Rountree joka tuhosi Eryk Andersin. Jacoby alkaisi tosin ansaita jo vähän korkeammalle rankattuja vastustajia, kuitenkin yksi teknisesti parhaista ja mielenkiintoisimmista kavereista LHW:ssa tällä hetkellä.

Phil Hawes vs Roman Dolidze ei varmaan ole juuri kenenkään kartalla, mutta molemmat ovat hiljaisia potentiaalisia nousukkaita divarissa. Dolidze on ottanut muutaman aika tylsän ottelun kunnes viime matsissa pisti Kyle Daukausin veteläksi todella komealla polvella, ajattelin debyytin jälkeen että tässähän on todella mallikkaan näköinen kaveri, sen jälkeen antanut vähän odotella itseään. Hawesin otteet ovat olleet vakuuttavia jo jonkun aikaa, ainoa tappio UFC:ssa Chris Curtisille matsissa jota vei aivan 100-0 siihen asti kunnes ei vienyt. Viime ottelussa teki Deron Winnille suunnilleen saman mitä Holloway teki Kattarille kunnes matsi onneksi keskeytettiin.

Arlovski tulee voittamaan ellei de Lima osu niin että nukuttaa Andrein. En usko että tästä tulee erityisen viihdyttävä matsi, mutta onhan se hauskaa kannustaa Arlovskia siihen asti kunnes lyödään vastaan taas liian kova ukko.

Lisäksi päästään taas näkemään onko Ben Askrenin aviottoman lapsen Chase Hooperin pystyottelu kehittynyt. Jos ei ole, niin ottelun lopputulos riippunee taas siitä että osaako vastustaja painia vai ei. Hooper tuotiin ehkä vähän turhan vauhdilla isoon liigaan, muutama vuosi lisää kehitystä paikallistasolla olisi saattanut tehdä hyvää. Tietty UFC-palkoilla on varmaan taas helpompi rahoittaa treenaamista, mene ja tiedä.

Illan pääottelussa vastakkain lienevät Kattarin leuka ja Allenin cardio, voittaja todennäköisesti ratkeaa sillä kumpi pettää ensin. Luulin edellisessä Kattarin matsissa että Emmettin cardio olisi suonut voiton Kattarille joten enpä sano mitään suuntaan tai toiseen sen enempää. Arvelen kuitenkin että pisteille mennään. Allenille toivon voittoa koska luulen että Kattarin mestaruuspotentiaali ollaan jo nähty.

Adblock test (Why?)



UFC Fight Night: Kattar vs. Allen (La 29.10.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire