vendredi 9 décembre 2022

Joulufanitus, jo vuodesta 2005

Wuhuu! Joku sitten pystytti tämän fanitus-threadin kun tuo jouluvitutus alkoi mennä OT:ksi ja sivuraiteille kun suurinosa näyttikin fanittavan eikä suinkaan vihaavan joulua. Ihanaa! :worship:

Minä RAKASTAN joulua ja lähes kaikkea mitä siihen liittyy. Pienestä asti se on ollut muuten niin tylsähkön ja kylmän pitkän talven kohokohtia, ilman joulua talvi olisi kyllä aika kurjaa aikaa. :haart:

Jouluna ihaninta olisi valkoiset hanget, kaunis luonto, jo päivällä hiljakseen alkava lumisade joka tihenee hieman iltaa kohti. Rauhallinen ympäristö, radiosta jouluohjelmia ja televisiosta Pukin Kuumalinja jonne lapset soittelevat ja heidän jutuilleen saa nauraa ja itkeä, ilosta :) Joulurauhan julistus, ihanat jouluruokien tuoksut ja muiden herkkujen maistelu pitkin päivää. Lasi kuumaa glögiä, jauhelihapasteija, luumuinen joulutorttu ja käteen muutama suklaakonvehti tai vihreä kuula aina kävellessä tarjottimien ohi. Pähkinöitä kulhoissa, kauniit koristelut, lämmin mieli ja ennen kaikkea pitempijaksoinen aika, koko päivä aamusta iltaan ellei jopa useita muitakin joulunpäiviä läheistensä ja rakkaidensa kanssa. Illalla joulukirkkoon jos mahdollista, joulusaunaan ja lahjojen avaamista :)

Lapsena joulussa tärkeintä olivat juuri lahjat mutta nyt näen sen toisenkin puolen. Minusta oli ihanaa kun sain jo jouluaamuna lahjoja sillä aattona on Eveliinan nimipäivät, pukkia ei ollut niin pitkä aika odottaa. Vielä nykypäivänäkin lahjoilla on suuri merkitys, ostan huomattavilla summilla lahjoja läheisilleni ja toivon itsekin saavani useita kymmeniä lahjoja, ja näin on aina käynytkin. Saan kaikkea ihanaa jota rakastan, tavaroita joita ihailin, yllätyslahjoja joita tarvitsen mutta mitä en koskaan itse tajunnut tulla ostaneeksi. Nautin erityisesti lahjojen ostamisesta muille ja niiden antamisesta, haluan tuottaa onnellisuutta ja hyvää mieltä, nähdä toisten kasvoilla mielihyvän, naurun, ilon, nautinnon siitä että olen heitä muistanut tällä jollakin tavaralla ja että he ovat minulle tärkeitä. :itku: :love:

Vain joulu ei ole lahjojen antamisen aikaa eikä läheisten huomioimista, itse teen sitä ympäri vuoden mutta nautin siitä että erityisesti juuri tällöin saan tehdä sitä ylitsepursuavan paljon. Haluan kiittää läheisiäni siitä että he ovat taas vuoden olleet ympärilläni ja minulle tärkeitä.:love:

Adblock test (Why?)



Joulufanitus, jo vuodesta 2005

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire