lundi 12 décembre 2022

UFC 282: Błachowicz vs. Ankalaev (La 10.12.2022 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Tää on muuten hyvä kortti mutta terävin kärki on aika tylsähkö.

Main event kyllä ajaa asiansa tässä, mutta jotenkin tuntuu tosi mälsältä kruunata mestariksi ottelija joka ei ollut kumpikaan varsinaisen mestaruusmatsin osapuolista vielä hetki sitten. Kaiken kukkuraksi minulla on sellainen kutina että matsista tulee tylsä kuin mikä, toivottavasti olen väärässä. Ankalaev tuntuu tavallaan ihan itsestäänselvältä suosikilta voittajaksi, mutta Blacho on aiemminkin tarjoillut yllätyksiä tällaisessa tilanteessa.

Co main on aivan luokaton meikäläisen mielestä, syynä lähinnä se etten tiedä yhtään miksi minun pitäisi vielä välittää Pimblettistä noin niinkuin otteiden puolesta häkin sisällä. Kaverihan ei tee tällä saralla juuri mitään erityisen hyvin. Ymmärrän kyllä että Englannissa Paddy on suosittu koska hän on hassu mies hassulla tukalla ja turpoaa matsien välissä hassusti, mutta en minä keksi yhtään urheilullista syytä seurata tämän kaverin otteita sen tarkemmin. Paddy varmaan tulee melkein tyrmätyksi, voittaa kuitenkin jollain ilveellä ja sanoo sitten jotain hassua haastiksessa. Matchmakingin puolestahan tämä on ihan hyvä ottelu, tapologyssa Paddy on maailmantilaston #27 ja Gordon #28.

Darren Tillissä jännittää eniten että käveleekö mies oikeasti häkkiin asti, noin muuten en oikein jaksa enää innostua kaverista, etenkin kun vastustaja on yksi uusista lemppareistani Dricus Du Plessis. Tillin viimeisintä matsia kun vertaa Du Plessisin vastaavaan, en ymmärrä miten joku tässä voi olla enemmän innoissaan Tillistä.

Chris Daukaus on vissiin se lahjakkaampi Daukaus, mutta näidenkin veljesten hype on jotenkin päässyt ihmeellisiin mittasuhteisiin verrattuna otteisiin häkissä. On tuntunut siltä että jommankumman voitot ovat sataneet molempien laariin ja todellisessa tasossa on katinkultaa seassa. Vastustaja on nyt ihan suopea sikäli, että Rozenstruik on helpommasta päästä painia nurin. Silti tässä on ihan hyvä sauma sille että matsi päättyy jokseenkin samoin kuin viikon takainen Daukaus-vääntö.

Toivottavasti Mitchell vs Topuria näyttää enemmän Topurian matsilta kuin Mitchellin. Mitchell on kiistatta lahjakas kaveri ja erittäin jäätävä painijyrä, mutta viihdyttävänä en Brycen matseja yleensä pidä.

Chris Curtis vs Joaquin Buckley on todennäköisesti aika banger. Kumpikaan ottelija ei myöskään ole selvästi alamittainen vastustajaansa verrattuna, kuten yleensä tuppaa olemaan näiden miesten kanssa. Olenko muuten ainoa jonka mielestä Buckley näyttää vähän haltialta?

Adblock test (Why?)



UFC 282: Błachowicz vs. Ankalaev (La 10.12.2022 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire