jeudi 24 août 2023

Kryptovaluutat

En ole investoinut mihinkään kryptovaluuttaan, päällimmäisenä siksi että en vain ole sen tyyppinen sijoittaja. Tykkään toisenlaisista sijoituskohteista.

Mutta ilmiönä ja kuriositeettina kiinnostaa. Onkohan kellään näkemystä tähän halving-ilmiöön liittyviin tuottoihin? Mun päässä se vaan ei ole järkeenkäypää, että sen avulla voisi saada (ainakin lähestulkoon varmoja) tuottoja melko tarkkaan tiedettynä tulevana ajankohtana. Jos näin olisi niin eikö silloin sijoittajat merkkaisi sijoitustuotetta niin paljon, että tulevat tuotot jäisivät marginaalisiksi - eli hinta nousisi jo ennalta niin korkeaksi, että tuleva hinnannousu jäisi pienemmäksi?

Mulle nimittäin useampi henkilö on tätä halving-mantraa toistellut, ja totta kai toivon että kaikille sitä ilmaista takuuvarmaa nannaa sataisi, mutta jotenkin tuntuu että tuolla kentällä on jo pitkään ollut niin isot fyrkat liikkeellä, että piensijoittajilta (<1 000 000 €) tämänkaltaiset ilmaiset lounaat olisi jo syöty.

Ja siis puhutaan nimenomaan tällaisista aloituksessakin mainituista kymmenien tuhansien voitoista, niin että tuotto olisi oletettavasti samassa mittakaavassa kuin alkuperäinen sijoitus, eli jossakin yli 80 % maastossa.

Adblock test (Why?)



Kryptovaluutat

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire