dimanche 20 août 2023

MMA - Väittelyketju

Mä en kyllä ihan näe että miten m1 tulee olemaan mikään tulevaisuuden turva. Jos tuo fedor alkaa häviämään, niin m1 ei oikeasti ole minkään arvoinen enää. Ostohinnaltaan tai tuotoltaan. Mistä m1 tuottaisi rahaa? Kisahallin pikkushown kaltaisista tapahtumista? Kuka haluaa enää sponsoroida tai copromottaa m1 kanssa siinä vaiheessa kun fedorilla menee huonosti?

Mutta eihän fedor häviä .. ikinä. No jos se on noin niin miksei fedor saman tien ottaisi maksimipalkkaa omalle tilille ufc:sta? Jos ne palkat ovat miljoonaluokkaa niin aika kivan summan voisi sieltäkin saada jo muutamalla ottelulla. Ja siellä niitä matseja tulisi suht varmasti, vastustajat ja loukkaantumisien paikkaajat löytyisivät. Fedorilta taisi mennä juuri aika iso palkkapäivä (ja m1:ltä myös "copromootio") pilalle kun afflictionin kolmas show sitten yllättäen peruuntui, niinkuin niitä merkkejä ei olisi ollut jo ilmassa ennestään. Nyt otetaan lisää samankaltaisia riskejä strikeforcen kanssa. Lisäksi noita eventtejä ja matseja on ollut harvakseltaan fedorin uralla viimeset kolme vuotta, juurikin siitä syystä että on oltu promootion palveluksessa jolla nyt vain on meininki hyvin epävarmaa ja pieni rosteri.

Mun arvaus on se, ettei fedor varsinaisesti pelkää ketään HW:ssa, vaan luultavasti tämä sen manageriporukkaa antaa hälle sen verran epärealistista tietoa ja tulevaisuuden kuvaa, että saa fedorin uskomaan siihen että nämä bodogit ja afflictionit jotka rahotetaan sijottajien rahoilla, tulevat jatkossakin pumppaamaan m1:lle rahaa loputtomiin, ja että näin fedorin tulevaisuus on turvattu iän kaikkisesti.
Tai ehkä ne saavat fedorin uskomaan siihen että pelkällä ukon läsnäololla strikeforce alkaa tuottamaan kasoittain rahaa, ja että ne tulevaisuuden turvaavat palkkapäivät on pian edessä kun m1 repii sitten tulevaisuudessa %-osuuden näistä hyvin myyvistä showsta.

Katotaan sitten jossain vaiheessa jos fedor on vielä m1:ssä samojen managerien alla ja häviää pari ottelua, että kuinka hyvin se m1 turvaa sen vanhuuden. Jotenkin vähän tämmönen kutina että tässä urhelijaa vedätetään aika pahasti, hieman kuin eräitä venäläisiä nhl-pelaajia kuuleman mukaan. Finkelstein ja kumppanit luultavasti häipyvät saman tien kun fedorin arvo laskee, m1 sulkee ovensa.

Mutta tosiaan arvailujahan nää vaan, kattoo nyt mitä käy.

Mutta siis vaikkei fedor koskaan menisikään ufc:n, eikä koskaan häviäisi, ja jäisi onnellisena eläkkeelle vaikka 37v, niin en siltikään ymmärrä että miten m1 sen jälkeen turvaisi rahallisesti yhtään mitään. Millä se saisi niitä tuloja? Copromootiot, sponsoroinnit, kaikki perustuu fedorin mukana oloon.

Adblock test (Why?)



MMA - Väittelyketju

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire