mardi 23 avril 2024

Ilmastoahdistus. Ohimenevä muoti-ilmiö vai jatkuva muutosten tulva?

Kun meillä koko maa vieläkin nousee jääkauden jäljiltä, niin ei tule äkkisältään toista ilmiötä mieleen jota suomalaisen pitäisi pelätä enemmän, joten suomalaisena varsin loogista olla tyytyväinen ilmaston lämpenemisestä.

Nyt kun puhutaan ahdistuksesta ja peloista, niin kyllähän uudelleen kylmeneminen olisi se täysi katastrofi suomalaisille, Suomen loppu. Lämpeneminen sataa positiiviseen laariin monessakin suhteessa.

Pelot ovat fabrikoituja spekulaatioita, että esim. aseettomien afrikkalaisten armeija hyökkää tänne, koska siellä ilmasto muuttuu ja me ei voida niitä ihmisiä pysäyttää. Euroopassa on suurempi väestötiheys kuin Afrikassa, eli kyllä afrikkalaiset Afrikkaan mahtuu missä tahansa ilmastossa pienemmällä elintasollaan ja afrikkalaiset voi pysäyttää EU:n rajalle, ei ole pakko luopua rajoista, laeista ja järjestyksestä, koska ilmastonmuutos hysteria. Ihan älytöntä pelottelua näissä, omittu aivan kaikkein pahimmat maahanmuuttokriittisten hullut visiot palvelemaan ilmastonmuutoshysteriaa.
Edelleen kamppailisin Afrikassakin todellisia ongelmia vastaan. Kuitenkin Poco Haram polttanut satoja vai tuhansia kouluja, kidnapannut (ja raiskannut) satoja lapsia, Nigerian hallitukset varastaneet enemmän valtion kassasta kuin koko kehitysapu yhteensä on koskaan ollut Afrikalle. Massiivinen korruptio ja paljon väkivaltaa. Ihan ilman ilmastonmuutosta. Todellakin näille asioille pitäisi tehdä jotain.
Ilmastopelottelussa ollaan siirrytty tähän ikiaikaiseen olemme Afrikalle velkaa teemaan ja afrikalaisilla pakolaisilla pelotteluun. Tuntuu olevan pääteema. Jos nyt jotain Afrikan hyväksi pitäisi tehdä ja auttaisi mikäli ilmastokin muuttuu nopeampaan tahtiin heitä reagoimaan, niin se olisi tuo korruption kuntoon laitaminen.
Mutta valkoinen ei saa sanoa Kiinan päästöistä, Intian päästöistä, Afrikan korruptiosta, jne, jne.
Meidän pitää vaan ahdistua lisää ja lisää ilmastosta, että kaikki on meidän vika. Aivan käsittämätöntä itseinhoa ja velliperseilyä mielestäni. Ja kun se ei muita auta. Politiikalla asiat kuntoon. Ja Afrikan muulla kuin ilmastopolitiikalla, sehän nyt on päivän selvä asia, että ongelmat ovat siellä muualla kuin ilmastossa.

Adblock test (Why?)



Ilmastoahdistus. Ohimenevä muoti-ilmiö vai jatkuva muutosten tulva?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire