mercredi 3 avril 2024

Trans, woke, WTF? Tykittäkää meneen

Onkohan maailman historiassa ikinä muutettu maissa lakeja näin pienen marginaaliryhmän mukaan? Suomalaisista noita on varmaan promille ja silti me tanssitaan niiden itkun mukaan.

Jotenkin osaan noita ymmärtää, sillä jos nyt joka paikassa teitä alettais kutsumaan neiti tai rouva, niin jossain vaiheessa varmaan alkaisitte tekeen siitä numeroa. Mutta tuskin alettais vaatimaan ja uhruitumaan.

Mut aidosti "väärässä" sukupuolessa olevia mielisairaita on tosi vähän, niitä pitääkin hoitaa kun diagnosoidaan ekana se mielisairaus. Mutta että nää trendipellet, noita ei pitäis huomioida mitenkään.

Kampissa asui joskus mies, joka käveli meikattuna ja semmoinen mummonmekko ja käsilaukku, mutta se oli kuten kaikki muutkin ja koin sympatiaa sitä kohtaan miten se kärsii niin paljon, että on valmis tekemään noin. Luin myös yhden aidon transun kertomuksen, miten sitä helpotti suunnattomasti se, että piti miesten vaatteiden alla naisten alusasuja, se riittii sille, mutta tuska sisällä on varmaan aika valtava.

Mielisairaushan toi on, joten apua ne tarvii, ei huomiota ja lakien muuttamista.¨

Ja ymmärrän noita aitoja koska se mahtaa olla melkoisen ikävä tunne että tunnet olevasi nainen ja housuissa on kulli, etkä kromosomillesi voi mitään ikinä, et mitään. Oot aina mies ihan sama mikä nimi ja mitkä vaatteet.

Adblock test (Why?)



Trans, woke, WTF? Tykittäkää meneen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire