mercredi 15 mai 2019

HBO Nordic

Lievä sähläämisen maku:

"Olemme nyt aloittaneet hbonordic.com –palvelumme lanseerauksen. Kiitokset kiinnostuksestasi HBO:ta kohtaan. Monet teistä ovat kysyneet, milloin palveluamme pääsee käyttämään. HBO Nordic –palvelu aukeaa ensimmäisenä asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet ja saaneet arvokoodin.

Jos olet saanut arvokoodin Samsungilta tai HBO:lta, valitse Arvokoodi –välilehti ja klikkaa Aloita tästä –kohtaa luodaksesi käyttäjätilin.
Jos olet aiemmin rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi tällä sivulla, mutta et ole vielä saanut arvokoodia, tulet saamaan sen lähipäivien tai -viikkojen aikana. Priorisoimme niitä, jotka rekisteröityivät ensimmäisinä.
Jos sinulla ei ole arvokoodia etkä ole rekisteröinyt sähköpostiosoitettasi tällä sivulla, valitse Uutiskirje alla ja rekisteröidy saadaksesi arvokoodin.

Kiitokset vielä kerran tuestasi ja kärsivällisyydestäsi.
HBO Nordic –tiimi
"
http://hbonordic.com/home;jsessionid=3F454EA490E2EB34C6C2E834215E1AF3.liferay0602

Tää oli kanssa vähän tyly:

"14.1 Ellei toisin ole sovittu, kuukausitilaussopimukset ovat voimassa ensin ensimmäisen kahdentoista (12) kuukauden pituisen määräajan, joka alkaa sinä päivänä kun HBO ja Käyttäjä tekevät sopimuksen. HBO lähettää sinulle kohtuullisen ajoissa ennen määräajan loppua muistutuksen oikeudestasi irtisanoa Sopimus

14.2 Jos Käyttäjä tai HBO ei ole irtisanonut Sopimusta viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen ensimmäisen kahdentoista (12) kuukauden pituisen määräajan päättymistä, Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana Sopimuksena yhdeksänkymmenen (90) päivän irtisanomisajalla."

Let's block ads! (Why?)



HBO Nordic

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire