jeudi 16 mai 2019

Punttimimmien virallinen "Mikä tänään vituttaa?" -thread

04/16/02 17:46:25

--------------------------------------------------------------------------------
Eipä ole ollut sieltä parhaimmasta päästä meikäläisen tämäpäivä. :mad:

Ensin sain tietää, etten päässytkään tutkimusprojektiin, johon olin hakenut ja halunnut ja jota olin pitänyt lähes varmana nakkina (5 haastateltua, 3 valittua). MUTTA EI, jouduin pesuveden mukana ulos, koska en ollut TUONUT ITSEÄNI ESILLE tarpeeksi valintahaastattelussa. Saatana, seuraavaan haastatteluun koukkaan gymin kautta, spodaan kovan pumpin päälle ja menen kuulustelijoiden eteen hihattomassa paidassa latsit levitettyinä ja ryhdyn myös sanallisesti röyhkeäksi

Toinen vihastuttava asia oli sitten treeni. Odotin luonnollisesti adrenaliinipiikissä, että se uusi ennätysrauta nousisi penkiltä pelkällä vihaisella puhahduksella - VAAN EI! Jäi kerpele 15cm rinnasta kuin seinään. Vinopenkin heitin siihen päälle kuitenkin apinan raivolla ja punaisena puhisten, kiroten ja syljeksien lähdin kotiin. VAIN myöhästyäkseni bussista.

Nyt, tuntia ja muutamaa tupakkia (hyh mua) myöhemmin on olo jo vähän laantunut ja defenssimekanismit alkavat toimia. En oikeasti olisikaan halunnut siihen tutkimukseen, rahakorvaus olisi ollut perseestä, kesä olisi siis mennyt ilmaiseksi töitä tehdessä. Nyt voin keskittyä vaikka treeniin ja auringonottoon. Ja penkkiin alkanen soveltaa lankkupenkkiä, pitäisi auttaa juuri tuohon noston keskivaiheen ongelmaan. Ja turhahan se on suuttua jos ei kerran ole voimaa.

No niin. Tulihan avauduttua. Nyt sapuskaa koneistoon, ettei iske vielä vitutusnälkä kaiken päälle.

Pistäkää paremmaksi jos pystytte!

Let's block ads! (Why?)



Punttimimmien virallinen "Mikä tänään vituttaa?" -thread

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire