jeudi 5 décembre 2019

Suuri Pekka Siitoin-Juhlaketju

Tänään tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen (20. toukokuuta 1944 Varkaus – 8. joulukuuta 2003 Vehmaa) siirtymisestä keskuudestamme Valhallaan. Tämän juhlapäivän kunniaksi on syytä avata Pakkiksellekin oma ketju kyseisestä merkkihenkilöstä hänen ylistämisekseen ja saavutuksiensa muistelemiseksi.

Koska lähihistoriaa tuntee enää harva ja suuretkin ihmiset sekä saavutukset unohtuvat, laitan avauspostiin lyhyen pohjustuksen Pekan elämäntyöstä.

Pekka Siitoimen elämäntehtävän ydin oli Suomen Kansallisdemokraattisen Puolueen sekä aikojen saatossa lukuisten muidenkin poliittisten organisaatioiden johtaminen ja siinä ominaisuudessa Suomen Valtakunnanjohtajan viran hoitaminen. Pekan perustelluista ja laajoista poliittisista näkemyksistä, laajasta kannattajakunnasta, karismasta, esiintymistaidosta, kansainvälisyydestä ja kielitaidosta saa ehkä parhaan kuvan tästä v. 1994 pidettyä KDP:n laivaseminaaria esittelevästä dokumentista:


Nuorempana Pekka Siitoin oli myös lupaava näyttelijä, mikä epäilemättä hyödytti myöhempää poliittista uraa esiintymistaidon, dramatiikan ja halutessaan lähes ainutlaatuisen pokerinaaman muodossa (miettikää, moniako Pekan lausuntoja pystyisitte itse esittämään naama peruslukemilla):

Johtajalla oli myös musikaalisia lahjoja, joita on esitelty Nauravat Natsit-yhtyeen kanssa tehdyllä menestyslevyllä, jossa Pekka esiintyi yhtenä laulajana. Levyn kappaleet soitettiin purkkiin järjestyksessä yhdeltä istumalta ja kuunnellessa huomaa selkeästi, kuinka artistien promillemäärä nousee tasaisesti loppua kohden muuttaen alun renkutuksen ja hoilauksen lopussa käsittämättömäksi örvellykseksi. Näytekappale:

Sivutoimenaan Pekka Siitoin harrasti hengentieteitä, ufotutkimusta ja saatananpalvontaa kirjoittaen lukuisan määrän laatukirjoja aiheista sekä perustaen kuuluisan Turun Hengentieteen Seuran. Koska aihe on liian laaja ja kompleksinen käsiteltäväksi tässä, antakoon seuraavat pari kuvaa hieman osviittaa:

ufonainensiitoin.jpg

4687.jpg

katkelma.jpg

Koska naiset tunnetusti pitävät julkkiksista ja pahiksista, ei ole ihme, että Pekka Siitoinkin tunnettiin myös kovan luokan naisten- ja panomiehenä. Mestarin omia lausuntoja naisiin liittyen:

"Mun äiti sano aikoinaan, et naiset on yleensä semmosia, et tota ne vaatii tyhmän miehen, jolla on paljon rahaa ja pitkä kalu."

"Turha on elää, turha on kuolla, turha on vanhojen naisten vittuja nuolla, koska todellinen mies on sotilas, juoppo ja pukki. Jokainen mies itkee, nuolee vitun ja vetää käteen, mutta harva sen tunnustaa. Mutta minä natsiupseerina tunnustan ne kaikki."

"Irstailija olen kyllä. Olen perverssi. Äitini toivoi minusta teologia, mutta minusta tulikin rivologi."

"Mielelläni haistan vittua, ja minulla on tapana vielä nuollakin päälle. Eli jos kiinnostaa..." (Siitoinin vastaus eräälle anarkistitytölle, joka oli haistatellut hänelle puhelimessa.)

url.jpg

Kaiken huipuksi Siitoin oli paremmassa kunnossa kuin keskivertopakkislainen, vaikkei luultavasti ehtinyt edes treenata muilta aktiviteeteiltaan. Tässä habapose todisteeksi:

pekkahalkokasa1.jpg

Tarinoita, materiaalia ja haastatteluja löytyy internetin syövereistä käsittämätön määrä, joten tämä esittely jää väkisinkin pintapuoliseksi. Google ja youtube auttavat aiheesta kiinnostuneet aloittelijat alkuun ja auttavat Johtajan vanhoja ystäviä kertaamaan aihetta ja pitämään ainakin parhaat palat tuoreina mielessä.

Minun mielestäni Pekka Siitoin oli hieno mies, suuri vaikuttaja ja muutenkin ainutlaatuinen henkilö. Toivon tämän juhlaketjun tuovan tämän lähimenneisyyden merkkihenkilön saavutukset tunnetuksi yhä useammalle ja muistutan, että vaikka Siitoin onkin jo poissa keskuudestamme, ei toivoa pidä menettää edelleenkään:

"Henget ilmoitti minulle, että synnyn seuraavassa elämässäni Yhdysvaltoihin. Minusta tulee seuraavassa elämässäni USA:n presidentti. Näin on ilmoitettu."

Let's block ads! (Why?)



Suuri Pekka Siitoin-Juhlaketju

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire