mardi 14 juillet 2020

Perhe, yrittäjyys, kiire ja kehonrakennus

Moro!

Eli keskustelua ajanhallinnasta ja treenaamisesta. Meille syntyy vaimon kanssa perheeseen esikoinen elokuussa. Tämän lisäksi olen maanviljelijä ja teen töitä 6-7 päivänä viikossa noin kello 8-18 ja kesäisin vielä enemmän. Vapaapäiviä usein maksimissaan yksi viikossa. Eli kiirettä pitää. Lampaat pitää hoitaa arkena ja viikonloppuna. Isyyslomien järjestäminen hankalaa ja kesälomiakaan en ole päässyt pitämään sen jälkeen kun täytin 12 vuotta ja aloin ylettää traktorin polkimille.

Tähän astisessa elämässäni olen aina löytänyt aikaa treenaamiselle. Joskus yöunien kustannuksella, milloin parisuhteen ym. kustannuksella. Motivaation puutteesta treenien sovittaminen aikatauluun ei siis jää kiinni ja itsepäisenä ihmisenä aikaa on löytynyt jos ei suosiolla niin pakolla.

Olenkin tässä viimeaikoina miettinyt, että onko se nyt vaan yksinkertaisesti pakko luovuttaa suosiolla treenien suhteen ja laittaa perhe edelle vai onko joku onnistunut saamaan treenit, perheen, yrittämisen ja kaiken sovitettua päiviinsä?

Asumme isossa talossa maalla, joten yksinkertaisen kotisalin perustaminen on käynyt mielessä. Eli penkki, tanko ja käsipainot saisin kotiimme mahtumaan. Kuntosali taas on 20 minuutin ajomatkan päässä, joten siitäkin syystä kotona treenaaminen voisi olla paras vaihtoehto. Kyllähän perusvermeillä jo jonkinlaisen ohjelman saisi rakennettua.

Kaipaisinkin tänne kokemuksia ja neuvoja siitä, miten perheelliset ihmiset saavat treeninsä hoidettua kaiken muun ohella. Jos on mielipiteitä treenityyleistä tällaisessa tilanteessa, niin kaikki neuvot ovat tervetulleita! Itse olen miettinyt tuota kotisali vaihtoehtoa ja jonkinlaista kolmijakoista ohjelmaa, jossa voisin treenata kotona ennen töitä ja töiden jälkeen 30 minuutin pikatreenin tai aina kun sopiva rako tulee. Esim klassinen rinta/selkä, olkapää/kädet, jalat. Treenifrekvenssi voisi olla tyyliä aina kun löytyy sopiva rako treenata.

Kiitos jo etukäteen neuvoista!

Let's block ads! (Why?)



Perhe, yrittäjyys, kiire ja kehonrakennus

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire