jeudi 30 juillet 2020

Psyykelääkkeet ja treeni

Mitä psyykelääkkeitä porukat käyttää? Mikä on vaikutus treeniin. Ite syön leponexia ja deprakinea lisäksi tarvittaessa temesta ja serenase

Kerrankin kunnon aihe!

Minä olen juuri saanut ajettua sisään Ketipinorin. Hartaasti toivon, että pääsisin viimeinkin aloittelemaan kahvakuulareeniä, jota aioin jo muutama kuukausi sitten. Loka-, marras-, ja joulukuu meni unettomuuden kanssa painiessa. Uni ei tullut vaikka väsytti iltaisin ja öisin sikana. Sillä menolla olo käy raskaaksi, ja jatkuva väsymys ja flunssa painaa päälle, vaikka olisikin jatkuvalla tauolla liikkumisesta. Kokemuksesta tiesin, että tällainen unettomuus on syvälle vievä päättymätön kierre. Normaalin unen minä voin saada ilmeisesti ainoastaan säännöllisellä lääkityksellä. Varsinaiset nukahtamislääkkeet eivät ole mikään ratkaisu.

Nyt on sitten kroppa ja päänuppi totutettu Ketipinoriin. Ensimmäiset maistiaset olivat suorastaan lamaannuttavia, ja seuraavina päivänä tuntui halolla päähän lyödyltä. Äskettäin on alkanut kaiken kaikkiaan tuntua hyvältä.

Muutaman vuoden ajan minulla on ollut hyvä ystävä Efexor, jota ilman on hyvin vaikea keskittyä loogiseen ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan. Ilman Efexoria olisin varmaan jo eläkkeellä. Ilman sitä en varmaan olisi saanut tutkintoakaan loppuun.

Lekuri selitti reseptoreista ja siitä kuinka Efexor ja Ketipinor on hyvä pari. Näköjään teoria piti paikkansa.

Psykoterapiat on ihan hyvä juttu, mutta niissä kun käy, niin huomaa kuinka hyvästä syystä sitä ollut joskus sairas. Kuitenkaan meikäläistä ei pelkät terapiat yksinään paranna. Jossain mielessä vituttaa, kun ei voi elää täysin luomuna, vaan tarvitsee lääkettä. Toisaalta nyt tiedän, millaista on kun ajatus juoksee kirkkaasti ja kun ei viikottain haudo itsemurhaa.

Lyhyesti: yllä mainittujen lääkkeiden vaikutus tuleviin treeneihin saattaa olla mullistavan hyvä.

Let's block ads! (Why?)



Psyykelääkkeet ja treeni

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire