vendredi 16 avril 2021

Captains of Crush gripperit

Itse tilasin kuukausi sitten Nro. 1-mallin. Jos vertaa tuota tavalliseen halpiskilkuttimeen, niin ero on melkoinen; alussa tuotti vasemmalle kädelle tuskaa sulkea aivan loppuun asti. Oikealla kädellä sujui luonnollisesti paremmin. Halpismallilla taisi mennä jo ennen Captainia käytännössä satoja toistoja. :rolleyes: Niitä voi kuitenkin käyttää lämmittelemiseen ennen varsinaista treeniä, joten ei niillä vesilintua kannata heittää jos sattuu sellaiset omistamaan.

Näin jälkeenpäin ajateltuna Trainerista aloittaminen olisi varmaan ollut järkevämpää. Mutta ainakin Nro. ykkösellä vääntäminen on ollut palkitsevaa jos mikä. :whip:

Sekalaisia Crusher-huomioita:

- Liian usein ei saa treenata, vaikka mieli tekisi. Itse huomasin, että varsinkin päivää ennen ja jälkeen selkäpäivän ei kannata puristella, muuten voi käydä ohrasesti. (Heikompi käsi ei ehdi palautua ja tällöin tulee esim. maastavedossa itku.)

- Jos ei ole tehnyt muita kyynärvarsia vahvistavia liikkeitä, niin kannattaa ottaa nekin ohjelmaan jo pelkästään yksipuolisen rasituksen välttämiseksi.

Let's block ads! (Why?)



Captains of Crush gripperit

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire